Kitsu Ben bu zamana kadar türk dizisi izlememiştim şimdi şimdi o entrika tadını aldım. Evde ses olsun diye açıyorum geceleri emzirirken uyumamak için açıyorum falan ezel ve Medcezir izledim sizce hangi dizileri izleyeyim ? bitmiş dizi olursa daha iyi olur benim için peşpeşe açarım
bendenbirtanedahayok Kitsu muhteşem yüzyıl kesinlikle dönem sevmiyorsanız çalıkuşu daha yakın bi dönem birde güncelde ufak tefek cinayetler ilk 30 bölüm sarıyor
Kitsu bendenbirtanedahayok bebisilay lAmMelodi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala suheyla92 twobabymom_ lprsln mysticalstarfish Tutiipkiii nutellla Duyulurum Snp57asel Kontes0011 Aklimideliricem Çok çok teşekkür ederim 😍
suheyla92 Kitsu muhtesem yuzyil. Gelmis gecmis en basarili turk dizisi tartışmaya kapaliiii. Yaprak dökümü’nün de benim icin yeri ayridir. İkisini de izleyin
lprsln Kitsu Eşkıya Dunyaya Hükümdar Olmaz Karadayı ( favorim ) Kurtlar Vadisi İçerde Suskunlar Aşk ve ceza
nutellla Ben "bizim hikaye"yi izlemiştim yakınlar da, çerez tadında, öyle ben iş yaparken arka da çalıyordu kafa yormayan komedi tadında bir dizi bana iyi gelmişti ya ☺️ öyle kafa yoracak entrika falan yok
SevimliHayaletCasper Kitsu bir zamanlar çukurovayı izlemediysen muhakkak izle. Böyle kaliteli bir dizi izlememiştim şimdiye kadar. Efsane bi dönem dizisi. Çok ağlarsın ama baştan söyliyim 😄
Snp57asel Kitsu Avlu (mükemmel Bi dizi yeri bende ayrıdır Üç kuruş (Uraz kaygilaroglu oynuyor güzeldi Kara sevda Suan olanlardan tavsiye edebilirim Bahar Sahipsizler Kardelen Bir İstanbul masalı