OlgaArslan Obsesifk 5 ay 16 günlük hala aynı öyle kacak diye korkuyorum 😊 kızım kafan kel vücut kıl ne olacak bu halin vücuttan kısıp kafana çalışsaydın kızsın sen diyor babamız 🤣 Benim annemde kediye mi köpeye mi tekme attın diyo yok daha neler dedim. Düzelir inşallah
NazmiyeYildiz OlgaArslan ayyy aynı bizim evdeki durum bizimde oyle cok saçı YÖK ama kasından itibaren tuy kollar bacaklar omuzlar heryer 😄😂
Sevalmerdoglu OlgaArslan kızımda aynı 5 ay 19 günlük ben artık ümidi kestim dökülmeyecek herhalde diyorum 😂 inşaallah kalmaz
NazmiyeYildiz Damladerin bende zaten tamamen YÖK olacağını düşünmüyorum çünkü bende de var benden almış hormonları 🙈 ama azalsa bari😄
Damladerin NazmiyeYildiz 😅 agdaya götürelim bence😅 kası gözü burnu güzel resim koyamıyoruz ki göstereyim hata veriyor sürekli
NazmiyeYildiz Damladerin aynen canım İnan yazdıklarında kendimi görüyorum yüz hatları cok güzel kaslar incecik ama kıl tüy dolu heryer 😂😂 ağda şart 😁
Damladerin NazmiyeYildiz batıracaklar ilerde ah ah 🙉 allahım sağlık sorunu vermesin bunada şükür yine 🙈
NazmiyeYildiz Damladerin Aminn amin insallah 🙏 bende kızımla beraber giderim artık babamızı batırırız🙈😂
Damladerin NazmiyeYildiz 😅 zaten ilerde hain planlarımız hazır baba gezmek istiyorum ben baba ben bunu istiyorum ayağına 😅
Damladerin NazmiyeYildiz ☺️ Aynen benimki hiç sevmiyor gezmeyi ama mecburen gezecek benimde işime gelicek 💃🏼💃🏼
NazmiyeYildiz Damladerin ooyyy masallah o gözler ne böyle mavi boncuk 😍🎈benimkisi kapkara beyazı gözükmüyor 😄
rumessa Bizimde öyle🙈 Hayır ben tüysüzüm sarı benimkiler ama kızımın siyah siyah omuzlar, kollar🤨 Dökülür diyorlar. Gerçi henüz 17 günlük. Anneannesinin kuaförü var Allahtan,dökülmezse mecbur ağda 😂