bendenbirtanedahayok NatashaRomanoff yorumlarında en çok iç sesim olan: @forumgurmesi 😆 En sık gördüğüm: @Meri-Mel 🌸 Forumun bence en güçlü annesi: @NewMomm1 💪 Birde en şairane anne: @okyanustabirbulut ☁️
okyanustabirbulut bendenbirtanedahayok Teşekkürler. 🙏🏻 Keşke şairane özelliğimi sizlere güzel hikayeler ya da güzel sohbetler yazarken kullanabilseydim. :) ❤️
NewMomm1 bendenbirtanedahayok yaaa çok tatlısınız o kadar mutlu oldum ki böyle düşünmenize. Kocaman sarılıyorum size💖
twobabymom_ TulayGeriDon ay keşke canım benim aynı şehirde olsaydık yaa o da dönsün artık gözüm arıyor
forumgurmesi Tek tek ayrıştırmayacağım ama yorumlarını okurken sen ben misin? dediğim herkesi etiketlemek istedim🎀 @defnevedoruk @sek_kahve @[silindi] @beyzzsenturkk_ @Orenda_ @biroglanannesii1 @allwrite @bendenbirtanedahayok @cahillesohbetikestim @Ogulluana @binnur64 aklıma geldikçe ekleyeceğim 🫶
allwrite forumgurmesi Çok teşekkür ederim.💐 Ben de bazı postlarda sizin iç sesim olan yorumlarınızı görünce yorum yapmaya gerek duymuyorum.😊
NatashaRomanoff Birdunyabircennetannesi postu ben açtım ama bende görünmezim beni de yok etiketleyen 😅 ama sizi de biliyorum yorumlardan nickinize hakimim ❤️🥰
Tombikdonerartikcokpahali NatashaRomanoff ya teşekkür ederim bu beni çok çok mutlu etti 🥹🥰 neye dayanaraktan naif seçildim merak ettim 🥰🥹
caylavyu NatashaRomanoff Benim enlerim; @[silindi] @Lolik @sek_kahve @[silindi] @yirmiikikasim23 birde sıloşum 🩶
Papatyasever0 NatashaRomanoff yorumlarını beğenirken her seferinde yine nokta atışı yapmış dediğim en dobra en doğrucu @forumgurmesi 🤭🌺
papatyagibi allwrite Bende sizin yorumlarınız icin aynı seyi düsünüyorum 🥰 Adınız aklıma gelmedigi icin etiketlememisim 🙈