Orenda_ Benim kalbimin En’leri,Sizle sohbet etmeyi dertleşmeyi, mutluluğumu, üzüntümü paylaşmayı çok seviyorum 🤍👇🏻 @Meri-Mel @Dedektifgadget @mondecaidensecmeler @TulayGeriDon @forumgurmesi @Esoz1110 @SweetMom__ @_Goktugunannesi__ Unuttuklarım da var eminim biliyorlar kendilerini 😙
Feyzosumunannesi NatashaRomanoff En Hızlı ve hiç bseyi unutmayanı @[silindi] 🧡 En çok sunum seveni @Tatlican 💕 En çok beni etiketleyeni @Meri-Mel 🤎 En güzel konuşup anlatanı @dayes 💚 En minnoşum @gizmozkilla ❤️ En aktifi @SweetMom__ 💙 Daha çok var ki etiketle etiketle bitmez . Benim Tuba kadar hafızam iyi degil🙈 isimleri hemen unutuyorum. 😃😃
Meri-Mel Feyzosumunannesi Yaaaaa sizi nasıl unuturum oysaki 🤣🙈 Bir sizin ismininiz aklımda kalıyor 😂👀🤣🙈
Tusa_ Meri-Mel çok teşekkür ederim mutlu ettin beni 🥰 ben pek istemedim o zamanlar eşimle sevgiliydik o yüzden çok görünmüyim dedim ama eşim olmasaydı kaçırmayabilirdim fırsatı 😊
Meri-Mel Tusa_ İlerde belki yine olabilir eşin de ikna olur az minnoş büyüsün hem de şimdi çok daha güzel aile paylaşımları olur 😊🌷
Tusa_ Meri-Mel hiç düşünmüyorum artık öncedendi o hevesler nazardan da çok korkuyorum bebişi şimdi bile az kişiye paylaşınca hemen nazar alıyo o kadar insana hiç paylaşamam 😊