thekderrr Biberon yıkadığım deterjanla yıkadım ama kokusu kaldı ya ne yaptıysam da çıkmıyor yemeklere de siniyor var mı bildiğiniz bir yöntem
gg3848 thekderrr ben de oioi aldım bu sorunu yaşayanda var yaşamayanda nasıl oluyor anlamıyorum hangi marka deterjan kullandınız
thekderrr yagmurhiracan sormayın ya en iyisi diye alıyoruz koca para bide çıkmazsa çöp olacak mecbur kızım iki gündür reddediyor bi bakim tadına dedim ıyy
thekderrr hemsireanne01 sizin kullandığınız memnun olduğunuz set var mı başka marka çöpe atsam da oioi almam artık asla
gizememre thekderrr ben onunla dezenfekte ettim şimdi kızıma yedirdikten sonra bebek deterjanı ile yıkıyorum koku falan kalmıyor
denizyildizi_ thekderrr OiOi de çok şikayet vardı bu konuda koku kalıyor vs diye , bende e bebekten baby plus ayı tabak setini aldım sert plastik ne koku ne bir şey oluyor hatta yeri geliyor normal tabakta bile veriyorum eskiden mama tabağı mi varmış canım 😂
hemsireanne01 thekderrr bende öyle diyordum hepsini çöpe attım. Fakat hediye set gelince yeniden kullanmaya başladım. Bunda sorun yaşamadım çok şükür. Asla makineye atmıyorum ve sadece elde biberon deterjanı ile yıkıyorum.
Obsesifkompulsifbozukluluk gg3848 kız sorun markasında değil ki sağlıklı değil ki bi kere her şey yapışıp kalıyor demekki tahta kaşıklar gibi
gg3848 thekderrr ay daha ne olsun en iyisi o kadar para verdik yazık günah trendyol yorumları falan çok iyi diye kandım
theterra ecos3 iyi bu konuda gerçekten hem koku kalıntı kalmıyor hemde organik her türlü temizlikte kullanım için ürünleri de var