momiss Kızlar bebeğimin 2. Ay aşı yeri böyle oldu. Önce kabarcık oluştu şimdi patlamış kabuğu kalmış üzerinde. Şimdi 4 aylık neden böyle olmuş olabilir ki.net çekemedim kıpırdıyor sürekli
Gokturkmom momiss Aşıyı yaparken zaten bu durumu anlatıyorlar 1yaşına kadar bu şekilde olması çok normal siz ellemeyin ovmayın yarayı koparmayın kendi haline bırakın aşı yerini .Verem aşısı bu şekilde olur zaten.
myavocado momiss benimki de böyle oldu, aşı yapılırken denmişti şişlik kızarıklık olabilir diye ama sizin gibi ben de ilk önce endişe etti. Enfeksiyon filan mı oldu diye her aşıya gidişte ebeye gösteriyorum normal imiş olması gereken böyleymiş.
momiss Gokturkmom kızarıklık olması normal biliyorum ama üzerinde sivilce gibi kabarcık olunca tuhaf geldi. Hemşirede hiçbir bilgi vermedi.
Gokturkmom momiss Akması bile normal enfeksiyon gibi bu aşı bu şekilde oluyor hiç endişelenmeyin sadece müdahale etmeyin hiç bi şekilde ☺️
momiss myavocado sivilce gibi oldu ama aşı olalı da baya oldu sonradan çıkmasıda tereddüt ettirdi beni
momiss Gokturkmom hmm bu kadar olduğunu bilmiyordum sadece kızarıklık şişlik beklemiştim teşekkür ederim 🙂yok hiçbir şekilde ellemiyorum
myavocado momiss yok yok endişe etmeyin normal sonradan çıkıyor zaten, iki üç hafta sonra oluştu bizimde. Siz yine bir dahaki aşıda veya doktor kontrolünde gösterin aklınızda kalmasın ama normal böyle oldu aynı bizimde