Kontes0011 buket1302 kaseye koyuyorum şimdilik. Kendi önüne koyarken de bambu tabağım var onu kullanırım. Gerek görmedim pahalı tabaklar almaya
Yorgun_mom Kontes0011 Ayy gerçekten oha yani çok gereksiz . Her hangi bir tabakta yedirmek varken o kadar para vermek anlamsız bence
likeli buket1302 munchkinin kaşıkları güzel. Yedirirken dökülmüyor. Kızım artık kendisi de yiyor o da rahat kullanıyor. Diğer markalardan memnun kalmadım ben maalesef. Tabağa blw yapmayacaksanız ihtiyaç pek olmuyor aslında.
yagmurhiracan buket1302 oioi aldım hepsini ama koku yapıyormuş baby plus e bebekte onu duyuyorum çok biz daha kullanmaya başlamadık
oylesinebiri__ buket1302 oio takımı aldım ama koku yapıyor diyenler var koku yaparsa bella maisonun mika mama tabakları kaşıkları var onlardan alırım
gunes1508 Başta almayı düşündüm ek gıdaya başladım aslında gerek yokmuş evdeki cam kaselerim fazlasıyla iş görüyor mis gibi yıka kaldır şuan tadimlardayiz blw yapmaya başlayınca vakumlu tabak alırım belki ilk etapta gerek yok