durubebek_ Kızlar bebeğime vücuduna sadece bebe yagı kulaknıyorum ama bir de krem istiyorum hem yüzüne hem vücuduna ne kullanıyorsunuz
zynpks durubebek_ ben bioderma Abcderm serisini kullanıyorum şampuan ve nemlendiricisini aldım gayet memnunum mustela dan memnun olanda var çok şikayeti olanda o yüzden almadım
durubebek_ yaz1 yaz1 yüzüne hiç sürmedim bend eama bu sıra bşraz kuru gibi o yüzden yine de doktorumuza sorarım
durubebek_ anneyimmmben h Hiç bir sey kullanmadım zaten elini yüzüne agzına götürmeye başlayınca yutar diye şuan saha iyi cildi o dönemseldi sanırın
Llvaerva06 Kesinlikle la roche posay urunleri yada avene doktorunuza sorup kullanabilirsiniz nem oranları çok guzel
durubebek_ teachermom5 bioderma pişik önleyici kullanıyorum çok memnunum alırsam bu markadan devam ederim 🌸
zynpks durubebek_ ama sana tavsiyem Ecz gibi yerlerden alma fiyat farkı oluyor Naos stars uygulamasından al hem puan birikiyor ara ara indirim oluyor yetkili satıcısı sitesinde var zaten o uygulama adı
durubebek_ zynpks aa bilmiyordum çok teşekkür ederim ürümler orjinal güvenilir dimi bir de hemen geliyor mu
zynpks durubebek_ eczanede ki kadında bu yerleri önerdi zaten onlarda aynı şekilde aracı firmalardan alıyorlar mıs güvenilir kendime güneş kremi felan da alıcam atoderm i de sürüyorum arada vücudu na oda iyi abcderm direk bebek içine olduğundan tavsiye ediyorum
durubebek_ pogacayanaginannesi teşekkür ederim bioderma pişik önleyiciden memnundum birde bu önerildi alırım vücudu için kullanmaya ☺️