alparslan377 32 günlük olduk kalça ultrasonu için hangi bölümden randevu almam gerekiyor acaba cam ve sakurqyq gitmedi düşünüyorum
kusum1 alparslan377 bizde 50günlüğüz ama hangi ay yaptırmam gerekiyor bilmiyorum. Ben 3.ay diye duymuştum ama
kusum1 alparslan377 bu sorularınızın da cevabını bilmiyorum maalesef acaba kendi doktoru yapamıyor mu
besra11 alparslan377 1 aylıkken ben yaptırdım öncelikle çoçuk ortopedi doktoruna gözüküyorsun sonra sana ultrason için kâğıt veriyor çektiriyorsun sonra tekrar doktora göstersiyorsun sonuçları doktor sonrasında tekrar çağırıyor ben normal çıktı diye ikincisinde göstermedim
kocatarafindanefret kusum1 1-4 ay arası yapılıyor. 1. ayda isteniyor genelde 1-2 ay arası ben 1. ay yaptırdım 4. ayda kendi isteğimle tekrar yaptıracağım🌸
arasardaannesi kusum1 alparslan377 3 ayını doldurana kadar yaptırmak gerekıo cocuk doktoruna gıdıorsunuz o sızı ultrasona yönlendırıo.ultrason cektırıp sonucu hemn gösterebılıosunuz.ama devlette yaptırcaksanız erkn gıdın cunkı aynı gun cekmıolar genelde 🌺
strs kusum1 3. Ay geç bana doktorum 2. Ayı geçirme dedi müdahalelik durum varsa diye normal 1-3 ay diyolar ama sen 2yi geçirme dedi
Yigityigit kocatarafindanefret acaba birinci ayda birşey dediler mi gelişimini tamamlamamış dedi bize çift kat bez baglamami söyledi
Aysunnkaya alparslan377 biz ilk çocuk Dr gitmiştik ordan bizi ultrasona inmiştik ortopediciye gitmemiştik
elfmrl123 alparslan377 ortopediden aldım ben direk ultrasona yönlendirdi zaten sonrasında sonucu söyledi o şekilde oldu geçtiğimiz cuma yaptırdım bende 2 aylıkken
papatyam39_ alparslan377 normal çocuk doktoruna randevu aldık bize ultrason için sıra verdi biraz zaman arayla ultrason çektirdik sağlık ocağına gösterdim daha da sıra almadım gitmedim hastaneye