ikibebelianneolucam Kızlar uyumayan varmı neden uyumuyorsunuz sacma bir soru ama 😄 Bebeğim de uyuyor ama hamilelik zor geciyor ağrılar uyutmuyor son aylar olunca ben o yüzden ayaktayımmm 2. Bebişimi bekliyorum bu arada 🥲
inci_taneleri ikibebelianneolucam kızım aşıdan kaynaklı atesli küçük olduğu için uyuyamıyorum ve düşmüyor 🤷😟
ikibebelianneolucam Lolik aynen öyle sabah gözümüüü dahi acasım gelmiyor kendime gelemiyorm yarım saat uykulu uykulu şimdi de salak gibi uyumuyorm diycm ama uyuyamıyooorum 🥲🥲
Lolik ikibebelianneolucam uyumaya yeltenmiyorum 😂 bir de kahve içtim😂 uykum var demeye hakkım yok bebem çoktan uyudu bilmem kaçıncı rüyasında
Mygirlmybaby prensveprensessss küçük mü büyük mü yoksa ikisi mi. Birde merak ediyorum bu saatte uyuyup sabah nasıl dinç oluyorsunuz
prensveprensessss Mygirlmybaby valla büyüğün uykusu efsane güzelde diğeri doğdu uyku düzeni bozuldu diğeri zaten hiç uyumuyor yani anlayacağın ikisi ve dinç uyanamıyorum çünkü uyumuyorum zombi gibi geziyorum etrafta
aslhnkrts ikibebelianneolucam galiba kızım diş çıkarıyor sürekli ağlayarak uyanıyo çığlık kıyamet ondan dolayı uyumuyorum. Şuan kızım uyudu ama ya kalkarsa yine diye nöbetteyim 😂
alpege7 ikibebelianneolucam benimde çocuklarımın arasında 3 yaş var. Zor bacım zor oturup ağladığım günler oldu nasıl yapıcam nasıl bakıcamnasıl olucak diye içime içime