Minahanzade Zelihach @OptimusPrime Sağolsun arkadaşın gönderdiği uygulama bende işe yaradı, deneyebilirsin
GmzSnn Minahanzade interneti kapattığınızda reklam çıkmıyo🙈 bende zaten genelde neti kapatıp hoparlöre bağlıyorum müziği iş yerimde çok işime yarıyo.
Minahanzade GmzSnn benim net 7/24 açık o sebepten hep reklam olacak sanırım neyse ki sorun değil arada kullanıyorum video indirmek için
Huriye48 Minahanzadeiphone de Musify kullanıyorum, çevrimdışı da kullanılıyor indirme de yapıyor çok güzel
Muhammedtrn Minahanzade kaynımda iphone kullanıyor bu programı kullanıyordu ücretsizdi yeni mi değişti acaba 🙄
Minahanzade Fatmaaa19 yok olmadı aynı modelden kardeşimde var musica var onda onu yapıyorım yine olmuyor. Sağolsun bir arkadaş iSound önerdi onu indirdim oldu
Minahanzade Fatmaaa19 öyle müzik tutkum yok ya 😄 Bebek şarkıları indiriyorum bir de bazen güzel filme denk gelirsem YouTube dan indirip projeksiyona bağlıyorum,izliyorum. Keşke şu Netflix’ten de bağlanılsa projektöre🤨
Fatmaaa19 Minahanzade evet ya onu da öyle yapsalar Harika olacak en azından bebişi sallarken izleriz 😂
Minahanzade Fatmaaa19 Benim bebiş 1 yaşında artık ayakta sallayarak da durmuyor duvara gidiyor elliyor onu izliyoruz film boyu 😄