Petek35 Merhaba anneler 5 ay oldu sezeryan doğum yapalı ilk iki ay sürekli lekelenme oldu ama sonra hiç gelmedi ne zaman gelir acaba ne kadar süre sonra korkmaliyim doktora gitmeliyim emziriyorum da bilgisi olan bana yazarsa çok sevinirim
mavisss718 Petek35 benimde aynı oldu 2 aya yakın lekelenmem geldi 4,5 ay oldu adet olmadım baya 8-9 ay olmayanlarda oluyormuş
ayisit Petek35 doğumdan sonra 11. Ayda adet oldum. Emziren anneler bu durumu yaşıyor. Emzirme bitene kadar gelmemesi normal karşılanıyor
ayselaaslann Petek35 birinci hamileligimde bebegim 9 yada 10 aylıktı geldiginde şuan kızım 3 yaşında ikinci doğumumu yaptım oğlum şuan 8 aylık hala gelmedi adetim
Petek35 mavisss718 benim akrabalar bir bir buçuk yıl sürer dediler hatta hiç korunmazlar mış bana mantıklı gelmiyor ya bir yıl kesilirse normal mi bilirsin akrabalar abartır biraz mesela 9. Ayda bebeğin koşması gibi😮💨
mavisss718 Petek35 Aşkım valla bende öyle duydum ilk 1 sene düzensizlik olabiliyormuş ama sonradan düzene giriyor sanırım ama benim hep düzensizdi pcos var bende artık alıştım been
Petek35 seyydamete iyi bari yanlız değilim endişelendim çünkü doktora gidecektim dedim gitmeden önce buraya yazayım
Sanemim Petek35 😊bi arkadaşımın 1 yıl olmadi adeti ben sadece böyle olup hamile kalmaktan korkuyorum😑
Petek35 Sanemim aynen bazıları adete güvenip korunmazlar ama ben hiç güvenmem çünkü döllenme adetten önce olan birsey
Sanemim Petek35 tabi ki öyle şey olur mu güvenmem de inanmamda yani sütün koruduğuna emzirirken o kadar çok hamile kalan varki korunduklari hâlde birde korunulmasa ne olacak eskindenmis o süt korur sözleri:)
Canays Petek35 emzirdiğin sürece gayet normal 2 yıl emzirirsen 2 yıl bile olmayabilirsin ben 14 ay sonra olmuştum ve olduktan sonra düzensizlikte çok normal çünkü vücudumuz hemen toparlanamıyor