tasdemirrr kızlar istanbul çekmeköyde oturuyoruz yarın bi günlüğüne araba olucak bizde bebem 1.5 yaşında nereye gidelim gezelim görelim çocuk eğlensin istiyorum müze vs olabilir avm istemiyorum. öneri varsa yardımcı olun bana be . öptüm
Elika00 tasdemirrr Üsküdar bilim merkezi. Online randevu alabilirsiniz. Dinazor müzesi ve sergi çok güzel. Müze gazhane yine çok güzel. Çekmeköy poi çok güzel hayvanat bahçesi. Havaya bağlı olarak ormanyaya gidebilirsiniz. Darıca millet bahçesi yine çok güzel.
Beautiful-73 tasdemirrr merhaba Üsküdar çocuk köyünü tavsiye ederim biz kızımla çok eglenmistik. Bı sürü hayvan var içersinde ve oyun alanları da mevcut. Yemek yeme yerleri de var , fiyatlar makul
3458 tasdemirrr Bende çekmeköyde oturuyorum yakın diye Üsküdar çocuk köyüne gittik geçen haftalarda kış olduğu için hayvanların hepsini göndermişler sadece 3 tane ördek vardı oraya gitmeyin. Hava soğuk emaar AVM de akvaryuma filan gidebilirsiniz metropol AVM de oyun alanı var fiyatları ve yaş sınırını bilmiyorum tabi oraya da bakabilirsin
Mnli tasdemirrr dinazor müzesi yazılmış ama 1.5 yaş için anlamsız orası biz de yeni gittik 5 yaş ve 1.5 yaşla hava güzel olursa hava güzel olursa beykoz cam ve billur müzesine gidebilirsiniz kötü olursa emaar akvaryuma gidebilirsiniz bir de biz gitmedik ama aydos ormanını çok görüyorum ben sosyal medyada yarın belki soğuk olur ama başka bir gezinizde çekmeköye yakın sayılır oraya gidebilirsiniz