eges_momm ayse2944 5 ay 20 günlükken başladık anne sütü almıyordu bebeğim yoksa 6 ayda başlardım yoğurt ile başladım
gizematadeniz Umaysmom78 doktor 6. Ay kontrolüne gelmeden 1 hafta önce basla. Patates havuc kabak pirinc ve zeytinyağı denemiş sekilde gel dedi 6. Ay kontrolüne. Normalde alerjik bir bebek ama bu besinler cok alerji yapmıyormus. 1 er gun dene sen yine de dedi. Sukur patates ve zeytinyagi denedik. Yarin havuç yicez
haticecetindas ayse2944 alerjik bebeklerde ek gıdaya/ tadıma daha erken başlanıyormuş genelde. Doktorumuz boynunu tutup dik durabildiği dönemden itibaren başlayabilirsin demişti
Umaysmom78 gizematadeniz benim kızım sebze sevmedi tatlı patates havuç yemedi ama meyvelere ilgisi çok elma muz yiyo bunları önermişti ilk başta doktor
haticecetindas Benim bebeğim alerjik bir bebek bu nedenle sebze olmak sartiyla 4.5 ayda tadima başlayabiliriz diye konusmustuk doktorumla. Ama nedense cesaret edemedim 5 ay 22 günlük şuan 2 haftadır tadım yapıyoruz. Çok keyifli bir evreymis:)
gizematadeniz Umaysmom78 normal patates denedik simdilik sadece. Sevdik. Bu gun havuc ysrin kabak denicez