Meri-Mel Kızım iki gündür anormal su içiyor ,şuan hasta üst solunum yolu enfeksiyonu grip gibi bu normal mi zaten suyu çok seviyor ama ne bileyim nette de saçma şeyler yazıyor 🥺 var mı bu durumu yaşayan
Elika00 Meri-Mel boğazı kuruyor muhtemelen bu dönemde su içmesi iyi. Ama düzeldiğinde durum devam ederse bi doktora tahlil vermeniz iyi olacaktır
Meri-Mel Elika00 Ben de öyle düşündüm fakat ne bilim bir korktum da açıkçası takip edeyim bakalım zaten çok seviyor içer de iki gündür aşırı oldu 🥺
Meri-Mel BuzluKahve ya öyle düşünüyorum ben de ama ne bileyim işte annelik böyle bişi herşeyden şüphe 🥺
Meri-Mel 05012025 Babamın var aslında da yaptırır mi bilmiyorum ki 🥺 Normalde de su kusudur da iki gündür burnu tıkalı o yüzden boğazı kuruyor büyük ihtimalle diye düşünüyordum bakayım takip edeyim
05012025 Meri-Mel yani inşallah basit bişeydir de biz malesef aklımıza gelsede konduramadığımız için koma halinde yetiştirdik bebeğimizi Allah korusun tedbir amaçlı baksanız cok iyi olur
userr Meri-Mel ne güzel işte canım özelikle hem hasta hem de havalar soğuk petekler de yanıyorsa ister istemez boğazda kuruluğu oluyordur bence gayet normal
Meri-Mel 05012025 Yaaaa çok geçmiş olsun Allah’ım yaşatmasın nasıl şuan nasıl anladınız durumu hani yedikleri mi bünye mi ne bilim genetik mi bu şekilde oldu sizin
05012025 Meri-Mel 2 yaşında tanı aldı yoğun bakım sürecleri falan geçirdik şuan 3.5 yaşında insülin kullanıyoruz yemeyle içmeyle alakası yok çünkü doğduğundan beri hep dikkat etmeye çalıştık ufak tefek kaçamaklar dışında yedikleri hep temiz içerikli doğal şeylerdi ailede de yok ama stres üzüntü yada en ufak bi enfeksiyon bile bi anda tetikleyebilirmiş . Biz cok su içme sık idrara cıkma en son iştahsızlık da eklenince halsizlik başladı bi götürelim dedik normalde cok sık hasta olmaz olunca da ateşi hastalıkları falan evde geçirirdi ama ana yüreği bi gariplik olduğunu hissettim doktorumuz da iyi denk geldi hiç birşeyi yok yani grip falan değil ama bi şekerine bakalım dedi cok varmış böyle hiç birseyi yok diyip gönderip evde komaya giren cocuklar o yüzden doktorumuza heraklıma geldiğinde dua ediyorum 720 küsür şekerle yatış yaptık 1 saat daha geç götürsek herşey için geç kalacakmışız Rabbim bize bağışladı 🥺
3kedili2bebekli Meri-Mel üst solunum yolunda enfeksiyon varsa boğazı aciyordur haliyle su içmek istiyordur bu iyi bir şey balgam varsa suyla yutar hastayken doktorum özellikle su içir sürekli der
_Goktugunannesi__ 05012025 Aa çok geçmiş olsun bu aralar benim oğlumda suyu fazla içiyor yani aslında zevkine içiyor gibi dakikada bir yudum bir yudum şeklinde çok içtiğini farkedince suluğunu kaldırıp aklını dağıtmaya çalışıyorum etkinlik falan yapıyoruz unutuyor ama çişli bez günde 2 3 ü geçmiyor iştahsızlık yok maşallah yemesi yerinde birden korktum yorumunuzu okuyunca
05012025 Meri-Mel güzel düşünün inşallah sadece suyu seviyordur ama böyle çok su içiyor çiş yapıyor postlarını görünce tedbir amaçlı yazmak istiyorum 🥲şeker aleti yakınınızdaysa hemen alıp bakın içiniz rahatlasın