Papatya-bahcesi 22 aylık oğlum Lego ve oyun hamuru bu ara oynuyo baya, bu tarz başka sizin önerebileceniz var mı başında oturup bi süre oynayabileceği, teşekkürler.
hunilimomy Papatya-bahcesi pilli matkap seti var asiri oyalayici icinde birsuru parca çıkıyor ama kucuk prca cok eger agizina atma huyu varsa tavsiye etmem yoksa ama hayat kurtarici
Deletedmom_215 Papatya-bahcesi oyun hamurunun dişçi seti var onuda seviyor çocuklar, manyetik bloklar, kinetik kum..
Tubaalprsln Papatya-bahcesi 26 aylık oğlum eğitici denge kule var onu çok seviyo keşke önceden alsaydım dedim sürekli kule yapıyor sıkılmadan 😃 arabalarla oynuyor genelde bizimki çek bırak olanlarla kamyonlarla falan cırtlı kitap alabilirsin
Papatya-bahcesi hunilimomy sök tak arabalardan almıştım ağzına sokuyo biraz, tabi yanında olurum birlikte yapabiliriz, teşekkürler
Minnakordek Manyetik kum bayiliyor birde kum boyama aldım şimdi beraber yapıyoruz bu dergilerin eklerini de seviyor beraber birleştiriyoruz Minika ve tubitak var bizde maske vs hoşuna gidiyor köpük oyun hamuru da güzel slime da çok seviyorlar sulu boya parmak boya tabi bunları yaparken üzeri ve etraf batıyor bunu göze almak lazım yapıştırıcı sürüyorum o sim döküyor falan kes yapıştır favorisi onun
Papatya-bahcesi Minnakordek oyun hamuruna yeni geçtik, ağzına sokuyodu denedim baya oynuyo, köpük ve slime bakayım onları hiç bilmiyorum, teşekkürler