leman1 Merhabalar öncelikle boy kilo yu pek takmazdim daha doğrusu kiloyu ama benim kuzu biraz minnak geldi bana sağlık ocağı kontrollerde sorun çıkmadı ama 68 cm ve 6 ay üç haftalık şu an sizce nasıl kuzumun boyu erkek bebek.
busrara12 leman1 benim oğlum 6 aylık 66 cm arkadaşimin kızı da 6 aylık 73 cm bence bunlar kafaya takılacak şeyler değil canları sağ olsun yeter 🌸🤍
leman1 leman1 gördüğüm bebeğimle aynı ayda doğan bebekler maşallah analarının kucaklarında iri görünüyorlar. Benim kuzum daha küçük geliyor kilolu biraz ondan mı bilmiyorum kolu bacağı daha kısa geliyor
zeyneptim leman1 ilk 6ayda 16cm uzadı mı önemli olan bu. 1yaşına kadar da toplam 24-25cm uzamış olması lazım Benim oğlum küçük doğdu o yüzden çok araştırdım ordan biliyorum 49cm doğdu 4gün sonra 8aylık olacak bugün 8400gr 69cm geldi gayet iyi dedi dr
mematiii leman1 enabızdan persentiline bakabilirsiniz.Orda ideal veya sonırdaysa gösterir ama bana iyi gibi geldi boyu.Yinedr doktors danışın şüpheniz varsa daha iyi olur.
leman1 busrara12 zamanla sorun olsa takilmayacak şey değil Allah korusun da araştırmam da o yönde derdim estetik değil sağlık iyi günler :)
leman1 zeyneptim teşekkür ederim ben de persentillere göre ideal ortalarda ama gerçek hayatta gördüğüm kadarıyla benimki kucağımda kucucuk kalıyordu acaba bazen bu kıstaslar farklı ülkelerden alınıyor ülkemizin coğrafi şartları çocukları daha erken ya da geç uzamalarini sağlayabiliyor. Anlayacağınız ben her şeyden şüphe ederim dinim dışında 😂 iyi aksamlariniz olsun
leman1 mematiii teşekkür ederim ortalama çıkıyor e hanımlar da aynı cevaplari veriyor sanırım ben gereksiz kaygı yaptım kilosundan dolayı bana biraz toplu geldi herhalde .
leman1 eges_momm analık işte toplu biraz ortalamanin altında bilgi geldi de sorayım dedim iyi akşamlar
hatceninblog leman1 benim oğlum üç Aylık kontrolünde 66 cm’di, şu an 3 ay 20 günlük , ama biz sülalecek uzunuz, eşim de bende uzunuz yani genelde de görenler de bebeğime uzun diyor, genetiğe bağlı bence kafanıza takmayın
leman1 lidokain karar verdim yani öyle anladınız evet çocuğuma teşhis koyup reçete de yazdım alemsiniz ya 😂 araştırıyorum ya hani :))