Kızlar merhaba 35 haftalık doğan bir bebeğim var ilk doğduğu zaman hem onun ağzı küçüktü hemde bende hiperlaktasyon kaynaklı meme ucu büyük hemde semsertti bundan kaynaklı bebeğimi neredeyse iki ayına kadar anne sütü ile sağımla besledim. Yaklaşık 2 hafta önce tamamen memeye döndük başta çok zorlandım çünkü hem sertlik oluyordu hemde sütüm çok tazikliydi bebeğim memeyi boşaltamıyordu allahtan tayzikle baş edebiliyordu yaklaşık bir hafta sonunda göğüslerim yumuşamaya başladı ama gündüz neredeyse saat başı gece 2-3 saatte bir besleniyordu bir hafta sonunda bir anda mukuslu kaka yapmaya başladı ve yaklaşık bir haftadır devam ediyor başka hiçbir semptom yok doktorada gittim beslenme alerjisi kakası değil bu dedi ama benim içim hiç rahat değil bazı anneler ile konuştum böyle hiperlaktasyon kaynaklı bebeklerde mukuslu kaka oluyormuş sanırım ön süt dengesizliğinden bebeğimi sürekli didikliyorum birşeyi varmı diye resmen kafayı yiyeceğim aranızda böyle sadece mukuslu kaka yaşayan varmı ek gıda dönemi düzelir diyende çok var doğduğundan beri çok huzurlu bir çocuk uykusu falan hep düzenlidir ara ara huysuzlanmalar dışında kusması hiç olmadı ama birkaç gündür sanırım fizyolojik reflü yaşıyoruz oda tayzikten kaynaklı gazla birlikte atıyor ve çok beslendiği zaman oluyor