suhedaaaaa TospikEmirr Ahh bekarken kafamın üstünde uyurduu ilk göz ağrımmm 🥲şimdi annemin yanında onların evi bahçeli olduğu için, evlenince alamadım kızımı 🥹🥹
TospikEmirr suhedaaaaa annenizde çok güzel bakıyordur eminim ama neden getirmediniz sırf bahçe için mi
gg3848 maygirl evet 4,5 yaşındaydı daha böbrek yetmezliğinden vefat etti tedavide görüyordu ama işe yaramadı bu cins kedilerde sık görüyoruz demişti veteriner😔
suhedaaaaa TospikEmirr Evet dışarıya alışmış bir kedi, bu yüzden onun için zorluk olurdu. Annem gerçekten çok güzel bakıyor aşıklar birbirlerine 😻😍
_YanakReisinAnnesii Lumisare maşallah ne kadar güzel bir kedi ☺️kedilerden korkarım çok sayılı dokunabilirim ama sizinkini mıncırasım geldi çok tatlı yerime siz mıncırın 😻
Lumisare _YanakReisinAnnesii teşekkürlerrr kedimi sahiplenene kadar bende çok korkardım benimki tam saf vur ensesine al ağzından lokmayı bazen misafir gelince tepki verse keşke diyorum çocuklar asla rahat vermiyor sadece üzgün üzgün miyavlıyor 😂😂😂
Zeynali Zengin kız fakir oğlan 😍 Kendi kedi kizimi gözümden sakiniyorum güzel fotilerini paylaşmaktan korkuyorum 😵 o sırada profildeki kedim 😼