BenMathilda ikibebelianneolucam salçayı yağda kavurup az bişe unlayıp üzerine kaynar su ekleyip hazırladığınız irmikli bulgur köftelerini eklersiniz biraz da erişte varsa nohut mis gibi vitaminli sulu yemek olur maliyet düşük besleyicilik ve lezzet yüksek
bisenakillisinzaten ikibebelianneolucam Kuru fasulye, nohut, patates yemeği, patlıcan yemeği, yesil mercimek yemeği, türlü, taze fasulye, barbunya,
hicpismandegilim -Omrumm- Tabi ki eğer kemikli etiniz varsa önden haslayın suyuyla yemek yapmak daha sağlıklı olacaktır.Yoksa eğer önden bol soğan sarımsak doğrayıp zeytinyağıyla kavuruyorum sonra domatesi rendeleyip kavurmaya devam ediyorum.Bir yemek kaşığı salça istege göre tatlı biber salçasında ekleyip kavurmaya devam edelim.Havucları küp küp doğruyoruz önden kavuruyoruz sonrada patatesleri ekleyip üzerini az geçecek kadar su ekleyip pişmeye bırakıyoruz.Benim bebeler bayılıyor.İsterseniz kıymayla et suyuylada yapabilirsiniz.Afiyet olsun 🌸
endoplazmikretikulumiste ikibebelianneolucam bulgur köftesi yap sulu gerçi pirinçle bulgur tuhaf olur ama doyurucu olur minik top top yuvarlayıp salçalı yada domates soslu biraz su koyup kaynat güzel baharatlı filan . Onun dışında pilavın yanına doyurucu birşey gelmiyor aklıma kurubaklagil dışında , nohut kuru fasülye filan işte . Fasulyenin içine az bişey pastırma yada sucuk doğrayıncada lezzetli oluyor hazırda kırmızı et tavuk filan yoksa
eyberenimo Ocakta yemeğim vardi unutmuşum forma dalıp iyiki bu postu açmışsın aklıma geldi görünce koşup kapattım yanmak üzereyken kurtardım sayende 😶
nilikonunannesii ikibebelianneolucam genelde yazdan buzluğa koyduğum taze fasulyeyi yaparım canım et ya da tavuk istemezse bol soğanlı domatesli çok iyi gidiyor pilavla.
-Omrumm- hicpismandegilim çok teşekkür ederim zahmet oldu bu kadar ayrıntılı yazdınız umarım benim de bebeğim yer teşekkür ederim ❤️
mobesebesir ikibebelianneolucam kuru fasulye nohut barbunya patatesli bezelye olabilir. Yazdan attiysaniz buzluga yeşil fasulye vs de olabilir