yesilisevdogayikoru Kızlar bir kaç parça bişey sattım alici sonradan başka şeyler de almak istedi ama gardorps belli bı fiyattan sonra kesinti yaptığı için parayı Ibana atmayı teklif etti bende boşluğuna geldi kabul ettim ama dünden beri stres oldum kendi malimla kendim dolandirilicam diye ,henüz kargoya vermedim kargoya vermeden ödemeyi yapın sıkıntı yaşamamak adına diye mesaj atmisim hala cevap vermedi ne yapicam ben ya 2 3 saat içinde kargoya vermem gerekiyor aynı kişiye gidecek ürünler zaten iki kere kargoya gitmek istemiyorum uzak
demir2606 yesilisevdogayikoru ben hep bu şekilde satış yaptım ürünleri kargoya götürdüm orda fotoğrafını çektim karşı tarafa attım karşı tarafta ibanıma parayı attı bende kargoya verdim hiç sıkıntı yaşamadım
Aloneeee yesilisevdogayikoru parayı almadan kargoya vermeyin. Ayrıca kargoya koyacağınız ürünler seçtiğiniz kargo boyutunu geçerse geçen kısmın kargosunu da sizden kesiyorlar
Mnli yesilisevdogayikoru parayı vermeden kargoyu göndermeyin babanızın oğlu değil sonuçta vazgeçtim de diyebilir
yesilisevdogayikoru demir2606 ben çok korkuyorum ya zaten toplu indirim yaptım aldıklarına bunda da sorun yasarsam diye off stres küpü oldum
demir2606 yesilisevdogayikoru parayı almadan kargoya vermezseniz sıkıntı yaşamazsınız en kötü siparişi iptal ederseniz canınızı sıkmayın
yesilisevdogayikoru Aloneeee kargo binasindayken resim atıp bekliyorum dedim paketi kargoya teslim edip çıktım ,akşamına parayı atmıştı sıkıntı yaşamadım şükür,ama gereksiz bı stresle boğuldum resmen
yesilisevdogayikoru Deletedmom_897 bende ilk defa böyle yapınca tedirgin oldum şükür bende sıkıntı yaşamadım 😊