Yaademm kızlar şu teste bı bakın varmı ya artimed erken gebelik yanlış çıkarıyor diyolar varmı başına gelen nolur yanlış olmasınnn😔 resimde ne kadar belli bilmiyorum ama ben görüyorum sanki
tubasd Yaademm kaset test deneyin ama adetin gecmesini bekleyin bence yinede dayanamam derseniz kaset test daha iyi bana göre
duyguluanne Yaademm resime tıklayınca var gibi ben de böyle bir çizgiyle öğrendim sanırım 5 gün vardı eğer şüpheniz varda kanda çıkar ya da başa bir marka kaset testte deneyin orada da çıkabilir
Yaademm Linaamom çok dikkatli bakınca belli canım ya ben net görüyorum ama test markasından korkuyorum yanlış çıkarıyor diyolar yoksa 2 yılda çok test yaptım ama hiç böyle çıkmamıştı
Yaademm duyguluanne benimde 3 günüm var canim ama markaya güvenemedim artimed yanlış çıkarıyor diyolar
asi765_ Yok gibi ama bi kaç gün bekle günün gecsn erken belki ondan bazen yumurtlama oldu mu böyle hayal çizgi ckyr
Poncikkkk Yaademm cok silik var gibi en iyisi regl günü sabah ilk idrarla yap daha net belirgin oluyor
Yaademm Linaamom evet canım 2 yıldır bekliyoruz ama teste guvenemedim herkez yalancı pozitif çıkarıyor demiş offfff😭
Linaamom Yaademm pozitifi genelde yalancı çıkmaz ama bir kaç gün daha bekle bnde öyle yapıcam sağlık ocağına kan aldırırz artık