Deniz0606 Demir düşük çıkan 9 aylık bebegime doktor Ferro yazdı ama önümü kullanmaliyim yoksa özel markalar mi kullanmalıyım kafam karisti bu devletin verdiği diş sarartmasi falan yapıyormuş heralde onerdiginiz demir varmı içeriği temiz
suhedaaaaa Deniz0606 Bilgim yok üstte kalsın. Bende demir damlasına yeni başladım, bebeğim 4 aylık. Huzursuzluk ve kakada zorlanma yaptı.
CheriBlossom Deniz0606 bir bilgim yok ustte kalsın bende yeni başladım kızım 4 aylık doktorumuz bize ocean microfer damla verdi perşembeden beri kullanıyoruz şimdilik bir sorun yok
sahranraydnn Deniz0606 sağlık ocağındaki diş sararma ve eritme yapıyor dediler bende bestiron aldım en temiz iceriklisi buymuş
zeynoyuc Doktorumuz ocean mikrofer önerdi. Kaka da renk değişikliği yaptı ancak kabızlık yapmadı. Dişleri de boyamıyor beyaz renkte olduğundan
esoss22 Saglik ocaginin.verdikleri kabiz ve karin agrisi yapiyomus.en temiz icerikli icean microfer dediler zaten dogdugundan beri d vitaninini kullaniyoduk memnunduk.demiride bu markaninkini aldik 1haftadir kullaniyoruz bi sıkınti yasamadik
CheriBlossom Deniz0606 suan kizim 6650gram sabah aksam 6 damlayla basladik kilosu arttikca damlayi arttiricaz dedi doktorumuz kusura bakmayin gec gordum girmemistim foruma 🙏🏻
sahranraydnn D vitaminiyle demir ilacını gün içinde nasıl kullanıyorsunuz ? Sabah kalkar kalkmaz demir versem hemen emzirebiliyor muyum yoksa beklemem mi lazım? Demirden kaç saat sonra d vitamini vermeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim anneler
okk sahranraydnn demiri ac karnınıa vermen gerekiyor cünkü ardına süt verirsen sütteki kalsiyum ile baglanır hiç bir işe yaramaz arada en az 45 dk 1 saat olmalı. D vitaminini yine sabah vermen gerekiyor fakat tok karnına olmalı.