blackksea Merhaba kızlar hangi marka kefiri tercih ediyorsunuz ve ne kadar veriyorsunuz? Oğlum 7 ay 22 günlük ilk defa tadıcaz severse internetten videolarına baktım kendim yapmaya çalışıcam sizin deneyimlerinizi merak ettim
lion_north blackksea yapabilirseniz kendiniz yapın en guzeli dogal olani o yoksa altinkilic piyasadakiler arasinda daha iyi diye duymustum
damlaozzz blackksea Benim oğlumda 7. ayına girecek bende denemek istiyorum ama ne kadar vereceğiz acaba hiç bilmiyorum yoğurdu çok seviyor inşallah bunu da sever çok faydalı
endoplazmikretikulumiste blackksea hiç hatırlamıyorum desem benim oğlan 4 yarına girdi hiç anımsayamıyorum canım
mom195_ Benim kızım 2,5 yaşında altınkılıc alıyorum ben çok seviyor. sade olanini veriyorum. Günde 1 tane içiyor
mom195_ blackksea ben 1,5 yaşlarında vermeye baslamistim ama daha erken de verebilirsiniz bence yararlı bir içecek sonuçta probiyotik
blackksea damlaozzz bi annemiz 2 yemek kaşığı yazdı netten baktim 1 2 yemek kaşığı diyor yarın öğlende 2 yemek kaşığı vericem inşallah sever dediğiniz gibi çok faydalı doğal probiyotik
Ebru__ Kefirzademde çok fazla probiyotik varmış yeni öğrendim Akademisyenler üretmiş migrosta satılıyor aldım tadı güzel ayran gibi
blackksea Ebru__ eşime altınkılıç aldırdım onada bakarım olmadı aslında mayayı temin edebilirsem evde yapasım var