kardelen1209 Deliricem artık uyku gerilemesi midir nedir anlamadim normalde saat 10 gibi uyur sabaha kadar uyanmazdı 1 haftadır sabah 5 bucuklara kadar uyumadigimiz oluyo boyle olan var mı? Atak falan mi bilmiyorum da
urazmomss kardelen1209 benim bebeğimde bugün tam 5 aylık oldu 1 haftadır bizde aynı durumdayız biz çözüm bulamadım yatağına koyduğum an ağlamaya başlıyor asla uyumuyor saatlerce uyanık kalıyor bende anlayamadım ne oldu
kardelen1209 urazmomss Bizde öyle ya o kadar uyutuyorum besigine koyuyorum arkami donmemle uyanmasi bir oluyo
urazmomss kardelen1209 uyku rutini yapıyor musunuz ben biraz baktım o işe yarıyor diyorlar ben her gün aynı saatte uyku rutini yapmayı denemeyi düşünüyorum
kardelen1209 urazmomss gennelde hep ayni saatlerde uyutmaya çalısiyorum duş aldirmanin cok faydasi varmis ama aldiramiyorum hasta oluyo direk havalar soguk 3 gunde bi aliyoruz
memoskaan Aramıza hoşgeldiniz😁 Biz üç aylığız. Doğduk doğalı uykusuz geziyorum. Beşinci ayda yaşadığınız süreç altıncı ayın sesleri aslında yani diş çıkarmanın…
kardelen1209 memoskaan Hos buldum 😁 2 aylik olana kadar bende oyleydim tam duzene soktuk derken yinee degisti hersey 😁
urazmomss memoskaan hoşbulduk 😂 ilk 2 ay bende hiç uyumadım artık halüsinasyon falan görüyordum o derece bi uykusuzluk 😄 ama tam güzel uyuyor derken başa sarınca insan bir tık yıkılıyor
urazmomss kardelen1209 duşlada uyumuyor dün duş aldırdık yine gece 2 de zor uyuttuk neler geçti bu da geçer herhalde ne yapsak bilemedim
kardelen1209 urazmomss diş cıkarana boyle devam galibaa 😁 ilk bebiş acemiliği benimki birazda anlayamiyorum 😁
urazmomss kardelen1209 benim de ilk ve son inşallah 😂 bende ondan pek bilemiyorum hep ne oluyor böyle modundayım 😄