@“yenianne01”#merhaba bebeğim 54 günlük bi hafta önce ben de sünnet ettirdim 😔 lokal anestezi ile dikişli sünnet yapıldı uyuştururken çok ağladı neyse uyuşmasını.bekledik uyuyakaldi işleme alındı dikiş esnasında anestezi etksi geçti ve uykudan çığlık çığlığa uyandı çocuğum doktora hissediyor mu dedim baskıları hissediyordur muhtemelen dedi ama çocuğum ağlamaktan mosmor oldu işlem bitene kadar ağladı hissettiğini anladm artk hic durmadi memede zor sakinlestirdim sonra ağrı kesici yapti falan o şekilde susturabildik eve geldik uykusundan hic aglayarak uyanmayqn çocuğum artı her uyandığında her seferinde yeniden dikiş atılıyormuş gibi çığlık çığlığa mosmor şekilde katilarak uyanıyor ne yapacağımi şaşırdım bir beş gün oldu bu gün orasina krem sürüyorm acimiyor onu biliyorum artk ama ağlama şekli hâlâ aynı çocuğun psikolojisini mi bozduk korkuttuk mu anlamadım bi akil verin nolur yaptırdığıma pişman oldum doktorun o şekilde davranmasi aklima geldikçe deli oluyorum canlı canlı dikti yawrumu😭😭