Elvan1703 Napacagımı şaşrdm muz kefir yogurt probiyotik serum dünden beri su gbi 8 bezi degişdrdm az önce poposu ve bacakları kıpkırmızı kanda enfeksiyon çıkdı ishali nasıl durdurabilirm tekrar götürsem mi hastaneye lütfen başına gelen yazsın
afrAybars Elvan1703 enterogermina Kids 🤌 doktorunuza danışmadan almayın canım ama ben aşırı memnunum geçmiş olsun
cennetkusum16 Elvan1703 rotavirus olmuş olabilir mi bakıldı mi ? Rota aşısı yoksa ağır geçirir bence hastaneye gidin sıvı kaybı fazla olursa zarar verir bebişe vakit kaybetmeyin derim
Elvan1703 afrAybars verdi aslında ama entorogermine kids degil mega flor diye bir toz verdi 2gündr geçmiyor
basakhanim34 afrAybars entrogermina yı suya mı katıyorsunuz? İshale mi yoksa kabızlığa mı iyi geliyor acaba
afrAybars Elvan1703 onuda kullandık ama biz çok sevmedik canım enterogermina Kids aldık o çok fayda etti 2 kullanımda etkisini gösteriyor
Armanefe Reflor verebilirsiniz yoğurda veya suya katıp. Eczacıya da sorarsınız nasıl kullanılacağını. Allah şifa versin
Araldoram Enterogermino kids bizde inanılmaz işe yaradı .Ben normal günlerde de veriyorum hafta da iki kere çok faydalı , sizde Dr sorunuz isterseniz
afrAybars basakhanim34 bişeye katmıyorum direkt ağzına döküyorum canım. Bağırsak düzenleyici olduğu için ishale de iyi geliyor kabızlığada
Araldoram aysenm doktorunuza sorup alabilirsiniz bsğırsakları düzenliyor belki faydası olabilir , bize özellikle salgın zamanlarında doktorumuz mutlaka kullanın demişti haftada ⅔ kere veriyorum
YUSFENSAR Merhaba. Acaba rotavirüs olabilir mi? Benim oğlumda 1 yaşında iken geçirdi. Sizin anlattığınız gibi oldu. Kan testi iğne serum aldı geçmedi. Doktor en son kaka testi istedi ve rotavirüs olduğu anlaşıldı.