sao 10 aylık kızım arabada hiç durmuyor tutuyor olabilir mi 10dk yolu gitmek ölüm çok ağlıyor bağırıyor ne oyucak kucak vs istemiyor durmuyor neden böyle aynı sorunu yaşayan var mı
betul97_ sao Göbek deliğine yara bandı yapıştır derler araba tutmasın diye öyle hatırlıyorum ama emin değilim
Ballilokmam11 sao oto koltuğu mu rahat değil acaba kızım pusetteyken öyleydi oto koltuğuna geçince rahatladık
likeli sao imogen heap-happy song araba şarkımız. Bu şarkı sayesinde bebekle baş başa yolculuk yapabilir hale geldim. Kızım oto koltuğunda krizsiz oturmaya başladı. İşe yarayan çok fazla bebek var bir deneyin bence.
sao betul97_ Araba tuttuğundan mı yapıyor dersiniz anlamıyorum nasıl sıkılır dışarı bakmıyor bile deliriyor resmen arabada ne yapacağı mı şaşırıyorum
serhura1994 betul97_ o yarabandi ise yarıyor mu gerçekten ya biz ne zaman arabaya binsek 2 kızım da kusuyor yolculuk bize zehir oluyor burnumuzdan geliyor
betul97_ serhura1994 Bize öyle derlerdi de ne kadar doğru bilemiyorum. Bebeğim daha küçük böyle bir şey de hiç yaşamadık
Ezooezz serhura1994 ya ben de çok yaptım 20’li yaşlarımda ve işe yaradı psikolojik miydi bilmiyorum ama ☺️
sao Ballilokmam11 orda da durmuyorki kucaktada durmuyor geri atıyor kendi zırzır 10dakikalık yol kabus oluyo :(