Elif337798 Nasıl soracağımı bilmiyorum şimdi boş bir gebelik oldu ,bir şekilde düştü bu da hamilelik sayılırmı yani kocasında yada kendinde sorun olmadığı anlamına gelebilir mi ?Hamile kalabilirmi bir arkadaşım merak ediyor.
ZeydsMom Elif337798 genelde bos gebelik sonrasi saglikli gebelik oluyor. Ama tekrarlayan bos gebelik olursa sebepleri olabilir. Genetik faktorler, kalitesiz sperm,yumurta, rahimdeki bazi durumlar, hormon dengesizlikleri ve s
Enu Elif337798 boş gebeliğin sebebi pek bulunamıyor. Benim de ilk gebeliğim boştu kürtaj oldum. Sonra 5 ay sonra hamile kaldım şükür. Kızım 1 yaşına girdi bile
Elif337798 ZeydsMom teşekkürler şimdi çok kanaması varmış doktor boş gebelikte olabilir demiş ama perişan çok ağlıyor çocucuğum olmayacak diye
ZeydsMom Elif337798 yok niye olmasinki. İlk bos gebeligimi daha once boyle sey yasamadimi. Bazen ilk hamile kalinca yasaniyor boyle seyler
Elif337798 Ona doktorlar hamile kalamasın demiş sorın ne demiş guatır varmış zor demişler hamile kalman
kare Benimde boş gebeliğim oldu kürtajla sonlandırdılar.1 yıl sonra tekrar hamile kaldım bebeğim oldu.
ZeydsMom Elif337798 anladim gecmis olsun insallah bundan sonraki gebeligi saglikli olur. Rabbim kucagini bos birakmasin
gunesoruc Elif337798 pardon cevabınızı yeni gördüm tiroidlerim büyüyordu kilo alımım hızlanmıştı tüm gebeliğim boyunca ilaç kullandım çünkü kullanılmadığında bebekte gelişim geriliği ,çocuk ölümü ile sonuçlanabiliyor