Alprsln Nasıllar merak ettim toparladılarmı ihtiyaçları var mı ne durumdalar. Bana ulaşmalarını istiyorum
mummy Alprsln geçenlerde benim de aklıma geldi sadece birini görmüştüm eşi iş yerinde iş kazasından vefat etmişti hatta biraz tepki göstermişlerdi buraya nasıl yazıyorsun falan diye
Alprsln [silindi] biri küçüktü 19 yaşındaydı biri de eşi inşaatta basına bişey düşmüştü sanırım vardır belki benim de görmediğim başka postlar
Alprsln mummy evet lüzumsuzlar Çünkü. Kadın anın şokuyla paylaşmak istedi beş aylık bebek kucağında eşi başka memlekette morgda Allah korusun kadın birileriyle konuşmak istedi demek ki
mummy Alprsln mutlaka bazen burada kimseye açamadığımız duygularımızı yazıyoruz. Benim eşim görevinden dolayı başka bir ile gitti zorlanıyorum biraz sonra aklıma geldiler ne yapıyorlar toparlayabildiler mi diye umarım postu görürler
Alprsln mummy inşaallah görürler belki bir ihtiyaçları vardır elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
MuhammedAmine Alprsln ben sadece 1 tane böyle bir post hatırlıyorum oda bu arkadaşımızın . Diğerini hatırlamıyorum nasıl vefat etmiş belki hatırlarım