Esrasnyz Kızlar hamile kalabilirim yada kalmayadabilirim şuan hiç bilmiyorum hamileyken bebeğini emzirmeye devam eden var mı bebeğim 9 aylık 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum hamile kalırsam emzirmeye ne kadar devam edebiliyorum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Esrasnyz 15aylıkken hamileliğimi öğrendim. Örneğin Bugün öğrendiysem yarın doktora gittim geldim, son kez emzirip bıraktırdım, 😂(Kendi isteğimle ve bi anda karar verdim )
ikiprensesbebiss Esrasnyz anca 3 ay emzirebildim daha sonra tadı değiştiği için ve kendisi bıraktı ve zamanla azalıyor hatta bebeğim zayıflamaya başladı mama başlamak zorunda kaldık
Elika00 Esrasnyz sizin sağlık durımunuz iyiyse doğuma kadar emzirebilirsiniz. Sadece son zamanlarda erken doğum riski olabiliyor ama doğumdan sonra da emzirmeye devam edebilirsiniz. Bebeğiniz daha 9 aylık. 2.bir bebeği mi düşünüyorsunuz ?
SuMisalii Esrasnyz kızım 14 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğim de ilk olarak doktora bunu sordum devam edebilirsin hiç sorun yok dedi şu ay da bırak da demedi ama kızım tiksindi sanırım 16 aylık olunca asla almadı ağzına.
Fosforsuzyesil Ben oğlumu emzirirken hamile kaldım. Doktor karnımdaki bebeğim 6 aylık olana kadar emzirmeme müsade etmişti büyük oğlum bir buçuk yaşındayken kesmiştim
Esrasnyz ikiprensesbebiss oğlum biberon kullanmıyor kendi sütümü bile biberonla verince almıyor o yüzden emzirmek zorundayım
Esrasnyz Elika00 aslında düşünmüyoruz tek sefer korunmadık dedik herhalde tutmaz şimdide içim de bir şüphe var ya tutarsa ne yapıcaz bilmiyorum arkadaşım 2.çocukta 1 sene denedikten sonra olmuştu bir arkadaşım da istiyor deniyorlar ama ilk çocuk olmuyor dedik heralde bizim de olmaz şuan beklemedeyim
Elika00 Esrasnyz öyle bişey yok doğurup ikinci aydan hamile kalan arkadaşım var. Riske atmayın. İlk 2 sene rahim anca toparlar zaten. Vücudunuza da izin verin