tgcyi Merhaba hanimlar anadolu yakasinda oturuyorum 8 aylik bebegim var beni cok fazla zorlamayacak evden yapabilecegim bi is ariyorum ama bulamadim bu konuda bilgisi olan bu sekilde is yapan varmi aranizda?
deniz_9555 tgcyi bu şekilde bir iş yok maalesef. Çeyiz yapabiliyorsanız çevrenize satabilirsiniz anca. Belki dolap uygulamasından
YumukluSucurtaa tgcyi paketleme işi diye bı iş yok yorumunuzu gördüm ben çocuk çantası örüp satıyorum ☺️
deniz_9555 tgcyi anladım canım internete güvenme de gene etrafında züccaciyeciler veya hediyelik eşya satan veya varsa paketleme işi yaptıran oralardan bilgi al dilersen
balkizlar tgcyi hmm ben ümraniye deyim bizim bi tanıdığımız boncuk işi yaptırıyor da ondan sordum.. muhtara ilan vermişti o mesela siz de kendi muhtarınızın hesabına bi bakın
htces tgcyi biz Sancaktepede oturuyoruz benim komşum vida yaparak gelir elde ediyordu. Çok bi ücret vermiyorlar ama o biraz fazla hızlıydı çok yaptığı için iyi para kazanmıştı.
YumukluSucurtaa yagizinannesi0606 şuan yok bende yeni başladim ve sipariş aldım çevremden direk onları bitirdikten sonra hesap işleri ile ugrasicagim😂
tgcyi deniz_9555 tesekkur ederim fikir icin ben halkla iliskiler sorumlusuyum aslinda ama bebek sebebiyle ayrildim geri donene kadarda evde biseyler yapmam gerekiyor malum bu devirde bunu dusundum aslinda arastirdim ama bulamadim dedim belki ben bilmiyorumdur vardir da yoksa yapicak bisey yok napalim
balkizlar tgcyi çok fazla yaptıran var aslında onlar da yaptıracak eleman arıyor sonuçta.. doğru düzgün birine denk gelirsiniz inşallah biraz araştırın