minikoalaannesi Merhabalar hangi kanguruyu onerirsiniz slingten gecis yapacagiz simdi hicbir fikrim yok orta fiyatta kullanisli kanguru ariyorum
fob minikoalaannesi Babyboroosh kullanıyorum hala doğduğundan beri. Şuan 1 yaşında. Çoook memnunum hem terlemiyoruz hem hafif,hem bize ağrı yapmıyor. Tavsiye ederim
ysmnbdj minikoalaannesi ben molmini bel destekli olanı kullanıyorum çok memnunum trendyoldan almistim
pembemontluleyla ysmnbdj merhaba ben de o ürünü inceliyorum da bebeğiniz kaç aylık ne zaman kullanmaya başladınız?
ysmnbdj pembemontluleyla merhaba 2 aylıkken aldım şuan 3.5aylik 4 kilo üstü bebeklerde kullanılmaya başlanması öneriliyor o yüzden 2. Aydan itibaren kullanmaya başladım
pembemontluleyla ysmnbdj benim bebeğim de 2.5 aylık olcak kimileri 3 aydan önce önermiyor ben de emin Olamadım, siz memnun musunuz peki?
ysmnbdj pembemontluleyla bebeğiniz 4 kilo ustuyse kullanabilirsiniz ki zaten tüm gün onda taşımıyorum dışarı çıktığımda kullandığım için bı zararı yok ayrıca eklemlerine zarar vermeyen bı şekilde yapılmış ben memnunum bel desteği de var
ysmnbdj pembemontluleyla 4 kilo altındaki bebeklere önerilmiyor ama benim kızım 2 aylıkken 4.500 kgydu zaten kullanıma uygundu
pembemontluleyla ysmnbdj evet 4 kilo üstü ben de evde iş usparken vs kullanmak istiyorum çünkü kucak istiyor, çok teşekkür ederim
ysmnbdj pembemontluleyla ben daha çok dışarda kullandım ve aşırı seviyor her dışarı çıktığımızda uyuya kalıyor inşallah sizin bebeginizde sever size zorluk cikartmaz😊rica ederim🌸