atarepla Oğlum 1 haftadır influenza. 6 aylık. Bronşite çevirdi öksürüyor sürekli hapşırık hırıltılı nefes vs. Ben de yıkamadım 1 hafta oldu. Hala devam ediyor öksürüğü filan. Bugün yıkasam olur mu ki ya üşütür mü yine bilemedim. Ev 24 derece.
Kuzeymomss atarepla Benim oğlum 3 yaşında ve abartısız söylüyorum belki inanmayacaksınız doğduğundan beri her gün yıkanıyor. Üstelik covid atlattık 2 defa influenza geçirdi. Hatta annemler kızıyor her gün yıkıyorsunuz çocuk ondan hasta oluyor diye. Üstelik evin derecesi de iyi yıkayın hiç birşey olmaz
ikibaloglanannesi Ben oğlum hasta olduğu zaman da hep yıkıyordum. Çok rahatlıyordu. Üstelik doğduğundan beri her gün yıkıyorum 24 aylık. Yıkayın bir şey olmaz aksine rahatlar
Glcn_srgn23 Benım doktorum hastayken yıkamayın bebeklerı derdı ama sızın 1 hafta olmus cocuk rahatsız olur bence su şifadır ben hasta olsam yıkandıktan sonra kendımı daha Iyı hıssedıyorum Bu arada cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versın inşallah 🙏
cemreninannesi_ atarepla Üşütmesinden dolayı değilde sıcakta bronşları daha çok tıkandığı için doktorumuz bize tavsiye etmemişti. Yani sizin gerçi 1 hafta olmuş. Çok kısa yıkayıp hemen çıkartabilirsiniz
Kuzularinanasi atarepla aksine ben hastaysa daha cok yikarim.genzi burnu vs acilir buharda rahatlar.ev soguk degilse hic bisey olmaz iyi gelir
Sese atarepla benim oğlumuda influenza zatürreye çevirdi. Nerdeyse hergün yıkadım sıcak suyun buharı aşırı iyi geliyor. Kıyafetlerini peteğin üzerine koydum sıcak sıcak giydirdim saçlarınıda kuruttum bir sorun olmadı
alynozds atarepla Bir ay önce benim oğlum da zatürre geçirdi bir hafta yıkamadım biz yeni taşınmıştık o esnada klimamız kurulmadı diye birde doğalgaz açılması gerek o da açılmadı ama klima kurulduğu anda yıkadım oturma odasına küvetini getirip çünkü yıkandıkça iyileşir bence biz bile hastayken duş alınca rahatlayıp sanki bir tık daha iyi hissediyoruz kendimizi