alexab Merhaba tecrübeleri anneler, Ramazanın ilk günü 6 kişilik iftar davetim var. Öneri menülerinizi görmek isterim 💁🏽♀️🫶🏽
alexab alexab üstte kalsın. Fikirlerinize ihtiyacım var. Hem Ramazan yaklaşırken de herkese fikir olur.
ebrusssen Közlenmiş biberli domates çorbası - İzmir köfte - pilav - salata birde havuç tarator- atom meze olarak. Tatlı da revani
[silindi] alexab şimdiden elinize sağlık ben şöyle bir öneri sunayım; Domates çorbası Su böreği İslim kebabı/ ben bohça gibi değil yan sarıyorum güzel oluyor Garnitürlü pirinçli pilavı Mevsim salatası Havuç/mor lahana/ kereviz tarator Ramazan şerbeti ve muhtelif içecekler Tatlı bilemedim şimdi onu da eşiniz hazır alıversin 😂
alexab [silindi] domates çorbası herkesin gözdesi menü güzel bunu yetiştiririm. Havuç mor lahana ve kerevizi karıştırıp mı tarator yokse hepsinden ayrı mı tarator yapayım? Onu tam anlayamadım. Teşekkür ederim 🫶🏽
Mrcasl-1 alexab Merhaba 🌺 Mercimek çorbası Tavuklu krep bohçası yada Hasan Paşa köfte ikiside şık ve doyurucu oluyor Pirinç pilavı Ortaya ; Sarma kuru dolma Börek Havuç tarator / mor lahana tarator)/ közlenmiş kapya biber ( yoğurtlu sarımsaklı) Salata İçecekler Tatlı olarak da güllaç revani sütlaç olabilir 🌺
alexab Mrcasl-1 ay bu menüde çok güzel. Krep bohça yemeyeli de baya oldu aslında kesinlikle değerlendiririm ben bu menüyü bayıldım bayıldım 👌👌
uuuuuuu alexab Mercimek çorbası Karnıyarık pirinç pilavı Salata veya cacık Ortaya humus ve közlenmiş biber yogurtlamasi Portakallı revani
Mrcasl-1 alexab Ah bende çok seviyorum çok şık ve doyurucu oluyor misafirler de beğeniyor güzel bir ana yemek gerçekten şimdiden kolay gelsin 🌺🥰
Smilebaby_ alexab bu havuç taratoru bir kez denedim yapamdim sabirim havuçlar sert kdi normalde de öyle mi oluyor acaba ben mi yanlış yaptım
alexab uuuuuuu insan tıkanıyor oruçtan sonra onca yiyecek fazla geliyor ama o iftar sevincini duygusunu çok seviyorum.
birannebirbebek__ alexab Fırında tavuk patates Yaprak sarma Bulgur pilavı Mercimek çorbası Salata 🥗 Ben genel de bunu yaparım uğraştırmıyorda Tatlı da aklıma gelmedi hazır birşey olabilir 🤔
Deletedmom_206 alexab Kaşar rendeli domates çorbası Et güveç ya da fırına verdirtebilirsiniz. Pirinç pilavı Babagannuş Ispanaklı gül böreği Yeşil salata Havuç tarator Güllaç
alexab Deletedmom_206 oooo sizin menüler efsaneydi haha hatırladım 😃 valla aklımda siz varsınız size özelden yazaeım