kevsersanlii Oğlum 51 günlük öksürüyor burnu tıkalı çok ağlıyor gazlı da bir bebek hastaneye götürdüm hiç bişey yapmadılar sadece ağız ve burnundan test aldılar rahatlaması için ne yapabilirim. Oda nemi 29 odayı nasıl nemlendirebilirim
Karanirem kevsersanlii ferum fizyolojikle burnunu acıp hava makinesine sadece serum suyu koyarak verebilirsiniz kesinlikle ilaçsız verin sadece serum başkada yapcak bişey yok zaten çok küçük sürüntü almışlardır influenza veya covid mi diye iyi ki çıkmamış❤️
krcaa kevsersanlii bende çok çâre aradım şuan 4 aylık hala tıkalı nebülizatör al sabah akşam soğuk buhar ver oda nemlendiricisi al oda nemli olsun burun yıkaması yap ateşe bizde limonlu çorap çok iyi gelmişti o zamanlar çok yükselince yarım fitil kullandık gaza da iyi geldi
Setenay10 kevsersanlii nem buhar araçları var e bebekte ondan aldık biz kanz . Birde bol bol burnunu açın . Emzirim
Karanirem kevsersanlii krcaa evet çok yükselirse bencede fitil çözüm ama şimdi tavsiye vermiyim dedim ne olur ne olmaz
badekuzeyguneyldz kevsersanlii ventosal diye bir şurup var araştır benim doktorum yazdı uzman 1 aylık bebeğime kullandım