yarenasya25 Kızlar yeni doğum yaptım bebisim 1 günlük ama sadece mememin ucunu emiyor bu da canımı çok acıtıyor en iyi teknikler hangisi bildiğiniz o koyu kısmın tamamını alması gerekiyormuş sanırım ama almıyor 🥹
elisa2705 yarenasya25 Hastanede dogum katındakiler tecrübeli yardımcı olması lazım onlar iyice kavrayana kadar uğraşıyorlar
Uykusuzhergeceeee yarenasya25 emdiği sırada ağızını alttan açtırıp parmağımızla memeyi ağzına doğru itin🙈 öyle öyle alışır. Birde emzirirken bebeği kendinize değil kendinizi bebeğe doğru verin yani memeyi ağıza doğru ittirin. Ömürlü olsun 🥰🥹
Karanirem yarenasya25 kahverengi yerini iki parmağının arasına alarak makas gibi ağzına komple sokmalısın🌺❤️
fatmany Oyyy nasıl güzel kokuyordur o şimdi 🥰 hayırlı olsun Allah bağışlasın. Memeyi tutup burnuna doğru hizalayın, ağzını daha fazla açmasını sağlayıp vermeyi deneyin
busra-krl07 Hayırlı olsun öncelikle 🌸 Bende sizin gibiydim video izleyerek tutturdum göğüs ucumu yardımcı olmamışlardı bana bı izleyin isterseniz 🤗
yarenasya25 Uykusuzhergeceeee dediğiniz gibi yaptım ben hep bebeğimi kaldırıyordum bu sefer kendim ona doğru eğildim daha rahat emdi Allah Razı olsun Rabbim ne muradınz varsa versin 🥰