tgcyi tabiki anlatayım, bizim gündüz uykularımızda problem yoktu iki uyku yapıyordu. Zaten uykuya çok da düşkün bir bebek değil. Emerek uyuyordu beni en çok zorlayan kısım buydu. Destekli uyuduğu için hep destek bekliyordu. İlk günler yine emzirerek uyutmaya devam ettim, gözü kapanınca tam dalmaya yakın memeyi ağzından çektim ve ayakta salladım memede dalmadığı için uyuma süresi 2 saate falan çıktı önceden 15 dk 45 dk arasıydı. Daha sonra baktım ki bu iş böyle çözülmeyecek, bu bebek kolaylıkla alışkanlık bırakmayacak. Karar verdim ve bir gece memede uyutmadım asla, ilk gece çok ağladı sürekli konuştum meme hep var ama sen büyüdün artık memede uyumayacaksın diye. 2 3 saat full temasta kaldık kucakladım gezdirdim camdan dışarıyı seyrettirdim babası kucakladı konuştuk vs ama ağladı yani o gün yorgun düşüp uyudu ama sonra hiç memede uyutmadım, bir gün benim parmağımı emerek uyudu bir gün kendi parmağını emerek uyudu emme isteği bitmediği için de artık emzik verme kararı aldım. 8de uyanıyor 11 gibi ilk uykuya gidiyoruz min 45 dk maks 2 saat uyuması gerekiyor. Uyku öncesi rutinlerimiz var alt değiştirme su içme el yıkama gündüz rutinlerimiz. 3 4 gibi ikinci uykuyu uyuyor. 7 8 gibi de akşam uykusunu planlıyorum ben doğduğundan beri her akşam banyo yaptırdım gece uykusundan önce, banyo masaj kremlenme giyinme su içme iyi geceler komuşması da gece rutinimiz. Emmediği için ve diş geldiği için gece uykuya geçmesi zor oluyor 1 saatten fazla uğraşıyorum diyebilirim. Eğitimin bana öğrettiği şeylerden biri her ağladığında koşup kucağa almamak bazen bir dk ağlayıp uyku döngüsünü atlatıp geri uyuyabiliyorlar. Gece uyandığında geri aynı uyuttuğumuz şekilde uykuya döndürmek gerekiyormuş