bensusu ikibebelianneolucam bu saate kadar hiç uymadım hazırlanıp çocukları kahvaltıya götürmeyi düşünüyorum eşim hasta o evde takılsın 🤪
Feyzosumunannesi ikibebelianneolucam Dün gün boyu dışarıdaydık, bugün hâla uyunmadilar o yüzden plan yapamadık ama evde oturmayı düşünüyorum 😀
hndathn ikibebelianneolucam 6.sınıf oğlumun ödevlerinı kontrol edecegım yemek süpürge toz alma çocukların banyosu oğlanın ütüsü 4 yasındakı kızımla etkınlıkler
Belinays_mom ikibebelianneolucam bi pazarımız var onda da hava soğuk diye korkuyorum çocukları dışarı çıkarmaya . Kayınvalidemle sevdiğimiz bi yemeği yapıp yicez evimizde oturacaz😂
alice4543 ikibebelianneolucam eşimle az bi işimiz vardı hallettik geldik evdeyiz oğlumla eşimde çalışıyor belki onun iş yerine gideriz bilemedim bakalım ne yaparız sıkılıyor insan evde otur otur akşama kadar ya😩
Momyyy- ikibebelianneolucam havalardan dolayı malum evdeyiz oğlum izin verirse çamaşırları katlamam lazım tüm mahallenin çamaşırı bizdeymis gibi doldu taştı katlanacaklar akşam da mutfak dolaplarını silmeyi düşünüyorum ama dizim var onu izleyip keyif de yapmak istiyorum 🥲