Humeyra Arkadaslar herkese merhaba kızımın gozu açıkmıyacak dereecede sarılı çapaklanma yasadık doktorunu aradık damla önerdi damlasız çözüm bulupta deneyen varsa banada yardımcı olurmu çay pansumanı anne sütü sıkması gıbı
Gulsen Humeyra canim bol bol masaj yap goz kanali acilsin damlayida kullan etkisi var cunku ama bol bol masaj yaparsan cabuk geciyor
arasmom Humeyra biz doktora gittik sulanma ve çapaklanma için enfeksiyon var dedi damla verdi 2 gün oldu geçti hemen
Esranurefe Humeyra benim oğlum da oluyordu aynı şey doktorumuz ılık su ve pamukla silik göz altına masaj yapmamızı söylemiş ti göz kanalları tıkalı olduğu zaman öyle oluyormuş masaj yaparak açılıyormuş bizimki geç ti şükür
Balannesi Humeyra Sarı ve yeşil olduğunda enfeksiyon oluyor maalesef. Serum fizyolojikle silebilirsiniz
AsliKa Bizim ilk ay olmuştu canım. Damla 1-2 hafta kullanmıştık ama geçmeyince damlaya devam etmek istememiştim. Doktorumuz da bol bol masaj yapın demişti. Temiz bir pamuğu kaynamış ılımış suya ılıkken batırıp göz pınarından başlayıp gözün aşağısından yana doğru ( geniş u şeklinde) aynı hareketi tekrarlayarak yaptım. uyuturken yaptım, beslerken yaptım falan kısa zamanda geçti.