yesilisevdogayikoru kızlar kiraciyim büyük değişiklik yapamam ama girdikçe bunaliyorum mutfaga girmek bile istemiyorum,zaten küçücük yer önceki mutfağım bundan da kötüydü şükür yani genede buraya ben ne yapabilirim buzdolabim bile büyüklüğünden giremedi buraya ,hiç bişey yok ama ona rağmen boğuluyorum burda ,fikir verin ne yapabilir neyi kaldirmaliyim , Pinterest olamayack kötü ama hedefim o değil zaten azıcık toparlasam yeter destek atın lutfenn😶🌫️
aliconcon yesilisevdogayikoru perdeyi stor perde yapın çünkü zaten alan küçük perde iyice yer kaplamış. O fayansları kaplayabilirsiniz. Halıyı açık renkle değiştirebilirsiniz. Buzdolabı gireceği yere sığmamış sanırım, eğer mutfak dolaplarınıza sığamıyorsanız oraya da o ölçüde raflar yaptırıp bir dolapmış gibi kullanabilirsiniz
Whitewomen35 yesilisevdogayikoru Öncelikle herşeyden önemlisi sağlık ve huzur Evinizin huzuru bedeninizin sağlığı hep yerinde olsun İnşallah. Ben olsam tezgah arasını kaplarım daha sade tek renk olacak şekilde internette yapıştırma kaplamalar var daha sonrasında sadece camın önüne gelecek şekilde Store perde tercih ederdim daha modern durur. Buzdolabının konulacağı köşeye de dolapların devamıymış gibi boydan boya dolap alır veya ölçülerine göre yaptırırdım fazladan dolap olurdu bayağıda iş görürdü diye düşünüyorum ama gözümü en çok yoran tezgah arası oldu sanırım desenli diye galiba oraya düz beyaz kaplama yaparak başlayın derim
Mommyhann yesilisevdogayikoru halı ve perdeyi değiştirin perde cok göz yoruyor daha sade olabilir yada stor perde olabilir halıyı yolluk tarzı bişey alın gri tonları olabilir ama açık
Mnli yesilisevdogayikoru ilk önce halı perde değiştirin sonra masa olarak başka bir şey tercih edebilirsiniz bir de fırının üstünde bir sürü alan var kiracı olduğunuz için dolap yaptıramazsınız belki ama açık raf yaptırabilirsiniz açık raf kısmına da biraz şık sunumluk tabak çanak koyabilirsiniz
yesilisevdogayikoru Minikprenses_1 Minikprenses_1 aliconcon Whitewomen35 Mommyhann Mnli pembeayakkabilikiz BuzluKahve Madamehappyyyyy duhaberkfunda 1prensessannesi churchill rabiaulu pogacayanaginannesi fikirleriniz için teşekkür ediyorum kızlar dolaplarimin içinde yer olmadığı için bazı şeyler dışarda mecbur yedek raf yapilicak açık renk halim var zaten onu sererim onun dışında yerdeki fayanslar bana çok kötü gelmiyor tezgah arası ve dolapları kaplayabilirim tezgahtaki ocağı alıp çöpe atmamak için kendimi çok zor tutuyorum el kadar tezhah zaten onada tüp koyulmuş ,önerilerinizi dikkate alacağım tekrardan teşekkür ederim.
Minikprenses_1 Dolap ve fayansları kaplayabilirsiniz birde halısını değiştirebilirsiniz yine ince desensiz birşey olabilir göz yormayan
pembeayakkabilikiz yesilisevdogayikoru tezgah arasını ve mermerı açık renklerde kaplayıp perdeyı Stor yada plise , halıyı da açık renk halı tercih edersenız güzel olur.
BuzluKahve yesilisevdogayikoru Perdeyi, sandalyeyi çöp kovasını kaldırın. Yerdeki halıyı da daha küçük sade alıp düz koyun. Fırının üzerine de raf yaptırabilirsiniz.
Madamehappyyyyy yesilisevdogayikoru Perde halı ve baharatlar yer varsa dolabın içine koyun yağdanlık da ne kadar az eşya orta da olursa sizin için o kadar ferah olur. Renk çok karışık eşyalar ile daha yorucu olmuş. Çöp kovası masa ve sandalye yi de kaldırın alan genişler.
duhaberkfunda yesilisevdogayikoru musluğun arkasındaki renkli taşların üzerine beyaz duvar kağıtları oluyor sudan etkilenmeyen fayans görünümünde ondan al yapıştırma zaten sende yaparsın sonra perdeyi kaldır stor al halıda açık renk ıvıro zıvırıda kaldır
1prensessannesi yesilisevdogayikoru bence ilk önce boyayı açık Ton yapın koyu gri karanlık göstermiş ve evet perdeyi iptal edin ya da düz bir şey tercih edin. Ama boya baya fark yapacak degistirirseniz
churchill yesilisevdogayikoru ara fayans karışık duruyo beyaz bi kaplama yapabilirsin cok maliyetli degil ve uygulamasi kolay sert kalın kaplamalar var plaka gibi boylece karışıklık kalmis olur Sehpa oldugu yere oraya uygun bir masa Firin üzerine ise ucuz yollu bir kahve kosesi yapilabilir Rabbim gönlündeki kalbindeki evi satin almayi nasip etsin insaallah canim
rabiaulu yesilisevdogayikoru ilk dikkatimi çeken perde ve halı onlsr çok boğdu beni de dolapları kapalı renk belki çok şey yapamassınız ama halıyı biraz daha açık tonlarda tercih edebilirsiniz .. perdeyide daha sade ve şık duran perde…
pogacayanaginannesi yesilisevdogayikoru tezgâh üstündeki karışık görüntüyü beyaz kaplama ile kaplasan bu kadar göz yormaz ve tezgah üstündeki şeyler bu kadar göze batmaz ikinci olarak perde kesinlikle çok büyük aşırı göz yoruyor daha küçük boyutlarda bir perde yada diğer arkadaşların dediği gibi stor bir perde çok daha güzel olur o zaman halıda göze batmaz bu kadar ekstradan o sandalye ve sehpa sanırım onlari kaldirsan daha ferah olur
aycoregim yesilisevdogayikoru tezgah ve ara fayanslara kaplama, buzdolabi yerine mutfak dolabinin devami gibi dolap, yere duz beyaz ya da krem ekru gibi bir hali hem bisey dokulurse camasir suyuyla rahatca silersiniz, perde kesinlikle kucultulmeli. Arkada balkon yoksa sadece pencere boyutuna kadar kisaltabilirsiniz ya da arkadaslarin dedigi gibi stor veya plise perde olabilir. Ama bence ennnn onemlisi beyaz isik yerine sari gun isigi, sahsen ben asla gelemiyorum beyaz isiga. Bence siz de fark edersiniz degistirdiginizde ama oyle ic sikan cig sari degil, gun isigi olanlardan