Hnfus41 Bebeğim 20 aylık her araç yolculuğunda kusuyor yarım saatlik bir yere bile gidemiyoruz tavsiyeleriniz var mıdır acaba doktor ilaç vermişti fitil ama çok ağlamıştı o yüzden veremiyorum
aura_meselesi_bu_sekerim Hnfus41 komsum cocugunun gobek deligine yarabandi mi ne yapistiriyordu ilgimi cekmesivi icin arastrmamistm ama bi google dan aratrn
Minel-inannesi Hnfus41 ayy kocaman insan halimle benim bile bulaniyo, el kadar bebe icin cok normal bence☺️ ben naneli sakiz, naneli seker, kekik yagi, mentol felan kokluyorumda yinede nanay🤢
Slmm2006 Hnfus41 Benim iki kızım da öyle. Küçükken hep gece yolculuk ederdik. O zaman kusmazlardı pek. Gündüzleri 1 buçuk saatlik yolda 3-4 defa kusarlardı. Şimdi büyükler. Biri 10 biri 4 yaşında sayılır. Ama hala aynılar. Büyüğün biraz daha azaldı sadece. Ama şehir dışına çıkacaksam hap içiriyorum. O hiç kusturmuyor 1 gün boyunca da etkisi devam ediyor akşama kadar. Ama sizin ki küçük daha. Biraz kuvvetli bi hap. Eczane devamlı kullanmazsan sıkıntı olmaz dedi. Ayda yılda bir içiriyorum tabi küçüğe hapın yarısını.
bisusbe_ Hnfus41 ben kendimi bildim bileli öyleyim ne ilaçlar kullandım asla fayda etmedi mazot iç diyor etrafımdaki herkes tabikiii içmem ama çok kötü bir şey beş dakika binemiyorum arabaya hemen kusuyorum