gzmmt Kızlar bebeğim 10 aylık en ufak sese uyandığı için küçüklüğünden beri sesle yatıyor ama böylede devam etsin istemiyorum ne zaman bıraktırmalıyım ? Tecrübeleriniz varmı bu konuda gece boyu açık başım kaldırmıyor artık
Miracinannesi_ gzmmt 22 aylik hala pış pış sesiyle uyuyor uyuyunca kapatıyorum ben sabaha kadar kafam kaldırmaz
yavrupotuncek gzmmt canım biranda kesmen ikiniz içinde en iyisi olur kolik gazlı sürekli ağlayan bir bebeğim varfi bu gaflete düştüm ve süpürge sesiyle rahatliyio uyuyodu sabaha kadar beynimiz calkalaniyodu daha sonra bi gün hastalandı ve hastanede yatmak zorunda kaldık ve ortamdan dolayı sesi açamadım ve şansıma telefonum bozuldu telefonsuz kaldım üç gün geçti baktım ki çocuk evet zorlandı ama daha aramiyo o yüzden dahada açmadım iyiki öyle yapmışım farklı şekilde uyutmaya çalış ilk birkac gün zor ama sonra keşke daha erken yaosaydim dersin
gzmmt Miracinannesi_ Benimde inanın ama sesini kıstığımda bile farkedip hareketleniyor Çok yüksek açık değil ortadan biraz daha az açık ama yinede odasını ayırmadan bıraktırmam lazım 🥲
Miracinannesi_ gzmmt normalde destekli uyutuyosan beyaz gürültüyü kapattığında uyanirsa yine destekli uyutmaya odaklan canım beyaz gurultude uyaninca geri dalıyor ama kapatınca geri dalmasi icin desteklemek lazım
gzmmt yavrupotuncek Tamam deneyeceğim yarın inşallah çok zor gerçekten gün içinde uykusunda neysede gece biİde zorluto onada yazık çok yıpratıcı bi ses