tamamdanolmuss Uykuya direnme, çığlıklarla ağlama 15-30 dk kadar uyuma sonra tekrar başa dönme 😫 kafayı yedim atak 3,5 aylıkken başladı sonra düzeldi. Şimdi daha beter kafayı yiyorum hiç sabrım kalmadı bağırıyorum artık kendisine sonra ben de ağlıyorum
kckglr tamamdanolmuss bizde garip huylar edindik valla uykudan çatlıyor uyutmak istediğimde daha uyku pozisyonunda ağlıyor. Ağlayarak uyanıyor. Panik oluyorum sürekli. 4 ay 7 günlüğüz bizde.
alpmila tamamdanolmuss 4 ay 20 günlük saat saat 8 den beri uyutmaya çalışıyorum yok yatmıyor içeriye götürüyorum mızır mızır gözlerini övüyor bende ne yapacağımı şaşırdım artık
pamukhayat tamamdanolmuss 3 ay 26 günlük akşam 7 den beri uyanık gözleri kıpkırmızı ama uyumuyor gündüzde 10 dakika uyuyor🫠
tamamdanolmuss kckglr evet hem uyumak istiyor gözleri kıpkırmızı hem de uyumuyor kafayı yiyorum ya gerçekten deliriyorum
tamamdanolmuss alpmila ben dw saat 8 den beri uğraşıyorum uykusu var gözleri kıpkırmızı ama sanki bıçaklamışım gibi ağlıyor
tamamdanolmuss muhendis__anne ne zaman bitiyor ya gerçekten iyi değilim artık hastalandım da iyileşemiyorum uyuyamıyorum benden başka kimsede susmuyor
alpmila kckglr diş yerleri kaşınıyordur henüz ellerini tam kavrayamadıgı için ağzına götürüp kaşıyamıyorda benimki artık ağzına götürüyor aglıyor anlıyorum ki dişten🥲
kckglr alpmila evet onun için jel aldım ama faydası yok bence. Löp löp yalıyor ama tadı güzel yani bence ondan. Diş kaşıyıcıları buzluğa atıyorum onu ısırıyor bi güzel hırsla 😂 ama sonu gelmiyor ki bu durumunda hep istiyor yazık bu yavrulara