aybus6101 Korunmuyorum emzirdiğim için adetim 3-4 gün gecikti , test var ama yapmak istemiyorum.inanılmaz stresliyim günlerdir daha bebeğim bir yaşında , sancım da var ama adet olmadım sizce kızlar nolur beni rahatlatın teste cesaretim yok henüz ..
aysebb aybus6101 Emzirdiğiniz için korunmamanız gerektiğini size kim söyledi ? Bence yapın testi. Emzirdiğiniz için düzensizlikle yaşıyor olabilirsiniz. Bunu öğrenmeniz lazım er yada geç
aybus6101 ZeydsMom ay bu sitedeki muhalefet kesim terröü bi bitmiyor yemin ederim nerden anladınız istediğimi , emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum istesem istiyorum yazardım buraya bu üslupla yazmazdım herhalde ne kadar stresiniz varsa postlarda oraya buraya yansıtıp atmak rahatlatıyor olabilir ama dışardsn inanılmaz itici oluyorsunuz ..
aysebb aybus6101 Emzirirken kullanılan doğum kontrol hapları var ben kullanıyorum mesela kızım 16 aylık. İsmi Zlynda sizde kullanabilirsiniz tercih ederseniz
ZeydsMom aybus6101 ne alaka emzirmek hapa engelmi ve ya baska yontemle korunmaya. Korunup hamile kalinmakta oluyor ama yani korunmayip hem de stres yapmak bide cocugun var biliyorsunuz korunmamak hamile kalinir. Ne alaka stresimizi size atiyoruz? İnsan gibi sorduk korunmuyorsaniz nie stres yapasiniz korunmayan herkes biliyorki her an hamile kalacak. Bebek istemeyen korunmadan rahatca iliski yasamiyor e ben de bebek istiyorsunuz demek dedim. Siz kendi stresinizi bizden cikarmak istiyorsunuz ama o kisi ben degilim malesef. İsin komigi herkes ayni seyi yazmis ve benden farkli degil hicbiri bi tek bana kusmussun zehrini kiyamam
SevimliHayaletCasper aybus6101 valla gayette haklı yorum yapmış. Korunmuyorsanız bu bebek istediğiniz anlamına gelir. Eğer istemiyorsanız korunursunuz. Emzirirken kullanılan ilaçlar var, spiral var, kondom var yani bir sürü yöntem var. Siz bunlara rağmen korunmamayi tercih ediyorsanız demekki korkmuyorsunuz. 🩷
niloyaaa aybus6101 tam olarak bizden beklentiniz ne söyleyinde ona göre yorum yapalım😅 emzirmeniz, adet olmamış olmanız hamile kalmanıza engel değil hamile olabilirsiniz
aybus6101 niloyaaa stresliyim birkaç gündür acaba o tetikler mi diye düşündüm çünkü ağrım var akıntı da var ama olmadım
aybus6101 ZeydsMom yaaaa ben sana kıyamam asıl lök diye yirmi satır bşi yazmışsın bi de ilk sana denk geldi demek uğraşamayacağım rehabilite olacak başka bi yer bul kendine lütfen