bebitonunannesi_ Köye gittiğimizde altın kolye Boynumda kırıldı Ben de kıyafetlerimin olduğu poşete koydum ve Eve getirdiğini hatırlıyorum kıyafetlerimi yıkadım o poşeti atmış olmaktan korkuyorum eve aradım bayağı bulamadım ne yaptığımı hatırlamıyorum çok üzgünüm🥺
gunes716_ bebitonunannesi_ halama. Yatıya gittik yüzüğü çıkardım yastığın altına koydum uyudum sabah kalkıp evden çıktık unutum almayı eve döndüğümüzde yüzük yoktu😔😔
Birdunyabircennetannesi bebitonunannesi_ Bende kaybettim nerede bulamadım Eşim düğünde takmıştı küçüktü ama çok güzeldi anısı vardı 🥹
bebitonunannesi_ aysssssss @Tatlican salavat getirip besmele çekip oğlumun çantasını açtım ordaymış, kesinlikle koymayscağım yerde
Tatlican bebitonunannesi_ Ayy sevindim canm .Ben ev tasirken yuzuklerim setim hepsini biryere koymusum ama kesinlikle aklima gelmedi kesin karişmalikta atildi dedim Sonra yataga yattim sakince düşündüm allah tarafindan aklkma ayy nasl mutlu olmuştum
aysssssss bebitonunannesi_ ay çok sevindim bende çok üzülüyorum biseyi kaybedince valla ufakta bı sadaka ver bari canım
semkav bebitonunannesi_ hangi duayı okudunuz ? Benimde yıllardır yüzüğüm kayıp evde olduğunu dusunuyorum çok güzel bir yuzuktu hiç bulamadım