stillwasser valla yaşınız bence günümüz hamilelerine göre çok normal ama benim 2.çocuk kararımı sadece maneviyat değil kendi yaşım ve aldığım bakım destekleri de etkiledi. Maneviyat büyük çoğunluk ama ben kendi annemle alt üst oturuyorum evimiz de bahçeli bizden başka kimse yok oğlumun kendine ait parkı vs var yani müstakilde gibiyiz. E çocuk bakımında da çok destek oluyorlar en ufak şeyde hemen bırakıp işlerimi halledebiliyorum eşimle vakit geçirebiliyorum vs mental olarak çok rahatım yazlığa taşınmayı düşünüyorlar e onlar gitmeden 2.yi yapmak çok mantıklı geldi😄 bir de 29 yaşındayım tam doğum günümün haftasında doğum gözüküyor 30a 2 çocuklu girme fikri de yaş açısından daha iyi geldi bana. Maneviyat, bakım desteği ve yaş eklenince 2.çocuk kararını verdik. 3 ünden 1 i eksik olsaydı 2.çocuğa bu kadar hızlı karar veremezdim. Yaş yine tolere edilebilir, kuzenimle aynı anda 2.lere hamile kaldık o 35 yaşında yani bence hala geç değil ama özellikle desteksiz büyütenler çok çok daha iyi düşünmeli benim fikrim bu yönde ❤️ maneviyat %50 etkilediyse %30 da bakım desteği etkiledi açıkçası 🥹