Agac Siz emzirirken de memelerinizde kaşıntı oluyor mu internetten baktığımda mantar enfeksiyonu olabilir yazıyordu ams onun için ağrı kızarıklıkda olması gerekmiş o belirtiler Yok bende
Nlgn Agac arada emzirirken bazen kaşınıyor ama sürekli değil oyle aman aman bir kasinti degil hiç takmamıştım bile sizinki çok mu kaşınıyor
Nlgn Agac geri bilgilendirme yapar mısınız dönüş sağlar mısınız merak ettim . Emerken sızlar gibi kaşınıyor saniyelik geri gidiyor çok Nadir oluyor da bilemedim valla 🙄
Gizemmdenizz Agac bende agrı ve kızarıklık var kaşıntı da oluyo doktora gitcem sebebi iltihap yada mastit mi bilmyorum bikaç gündür böyle ertesi gün hapı kullandım ondan sonra oldu rahatsız oluyorum ya😶☹️
Agac Gizemmdenizz ağrı ve kızarıklık Mazandaran enfeksiyonu olabilir yazıyordu internette doktoruna sor tabi
[silindi] Kızlar benimde kaşınıyor bazen emzirirken ama ucu değil sadece bütün göğsüm hatta bazen oğlumun ağzından çekip kaşıyorum ama mastit veya mantar da daha başka belirtiler de olmaz mı bilemedim ben kötü bişey diye düşünmedim hiç🤷♀️
Badevehande Agac bence bebeğimin çenesi ve emme gücü kuvvetli diye fazla somurduğu için meme ucunu ondan oluyor. Sık emziren bir anneyim daha doğrusu bebeğim sık emmek istiyor ve çok hızlı emiyor ondan olabilir