kelebegiminannesiyim Yaademm evet canım. Ben daha memleketimdeyim canım. Eşim Yanımızda değil. Ramazanda gideceğiz eşimin yanına
Yaademm kelebegiminannesiyim hemen vermem canım daha 1 haftaya yakın var adete net çizgiyi görmeden vermem çok yıpratıyor insanı kan verip negatif görmek ama ne biliyim hamilelik hiç belirtim yok ne göğüsümde ne başka bişey sadece bugün bel ağrım var oda çok yürüdüm diye kesin 😔
bekt55_ Yaademm biz 7 sene bekledik bı düşük yaşadım tüp bebek tedavi gördüm olmadı en son vazgeçtim ve o ay hamile kaldım şuan kızım iki aylık bence kafanıza çok takmayın düşünmeyin Allah’ın izniyle olacak
etkafa Yaademm Allah gönlüne göre versin inşallah 🥺kızın kaç yaşında canım bende ikinciyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık
serifelm etkafa bende ikinciyi düşünüyorum oğlum 16 aylık ☺️ inşallah sizinde gönlünüze göre olur oğlum tek de yumurtlama günü olmuştu bu kez de öyle denedik bakalım olacak mı ☺️
etkafa Yaademm 1,5 yaşında canım benimki de ben de bıraktım korunmayı yaşım geçiyor diye biraz erken davranıyorum 😞birde bazen ikinciler hemen olmuyor daha fazla beklemek istemedim 🥺
Yaademm etkafa olmuyo canım çok iyi yapmışsın inşallah çok beklemeden kavuşursun sen benide unutma dualarında 🥰