Leyla90 uyuması icin önce siz çok sakin olun ve uyusun diye beklemeyin. Kucağınıza alın sakin ses tonuyla ayakta hafif sallanarak ninni ya da sakin bir şarkı söyleyin. Uyuyunca hemen bırakmayın, yatabildigince kucağınızda yatsın. Güven ihtiyacı karşılansın, korku hissediyor olabilir ondan da huzursuz olabilir. Ayrıca 5. Hafta atağı döneminden geçiyorsunuz 1 hafta sürebilir bu durum. Mümkünse üst kısmınız cıplak olsun o koynunuzda uyurken. Meme alması icin zorlamayın kokunuzdan kendisi bulup alacaktır memeyi. Sarımsak soğan kereviz gibi yoğun aroma ve kokulu yiyecekleri yemeyin. Ben süt ürünü olan hiç bir şey tüketmiyorum. Sadece peynir tüketirdim farkettim ki peynir tükettiğim günler ekstra gazı oluyor. Bir de duş aldırıp masaj yapın aksam gece uykusuna geçmesinden önce , duş aldırmadan önce karnı ne çok tok ne aç olsun. Dustan sonra emzirip gazını çıkarıp öyle yatırın. Çok rahatlamış oluyor güzel uyuyor o zaman. Yani amaç bebeğin rahatlayıp kendini güvende hissetmesi. Sonuçta kocaman bir dünyaya geldi küçücük bir yerden tepki koyması normal 😊❤️